VA-tekniker

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Som VA-tekniker i Partille kommun arbetar du med drift, underhåll och förnyelse av kommunens VA-ledningar. Jobbet är omväxlande, ansvarsfullt och bjuder på goda utvecklingsmöjligheter. Du ingår i ett arbetslag om sju personer som tillsammans planerar och utför arbetet.
VA-enheten består av 17 personer och är organiserad inom Tekniska avdelningen på Samhällsbyggnadskontoret. Du kommer att ingå i Tekniska avdelningens beredskapsorganisation.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är engagerad, ansvarstagande och vill vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. God social förmåga och ett bra kundbemötande är viktigt då du tjänsten innebär mycket kontakter med kunder, entreprenörer och allmänhet. Tidigare erfarenhet från arbete med VA-ledningar uppskattas men även annan relevant erfarenhet kan värderas. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav, C-kort meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A743303

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Per Sahlin
Bitr Teknisk chef
Telefon: 031-792 95 22
E-post: per.sahlin@partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster