Slöjdlärare till Parkskolan

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för!

Arbetsuppgifter:

Parkskolan har cirka 300 elever och ligger i kanten av Renströmska parken, som gränsar mot Delsjöreservatets härliga natur. Hos oss arbetar förskollärare, grundskollärare och fritidspedagoger i arbetslag för att få en helhetssyn på eleven, lärandet och den sociala utvecklingen. Vi använder vi oss av både utomhuspedagogik och äventyrspedagogik, som är spännande arbetssätt där eleverna lär med hela kroppen.

Vi vill att eleverna ska känna trygghet, lust och glädje i lärandet - en förutsättning för att de ska kunna ta till sig kunskaper och utveckla förmågor enligt verksamhetens mål. En grund för detta ger vi genom att stimulera en god social-emotionell kompetens hos eleverna och via arbetet med skolans värdegrund, som går som en röd tråd genom verksamheten.

Vi söker nu en lärare i ämnet slöjd – hårda material, för undervisning i tre klasser årskurs 3. I tjänsten ingår ansvar för planering, genomförande och utvärdering av lektioner. I samarbete med kollegor har du möjlighet att utforma en bra, lustfylld och varierad skoldag, allt för elevernas bästa. I arbetet ingår även kontakt med övriga lärare och pedagoger, elevhälsan, föräldrar och övrig personal.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare i slöjd med inriktning mot grundskolan, vi ser även att du har erfarenhet av yrket. Vidare är det viktigt att du har förmågan att motivera och inspirera eleverna att lära. Du har en god pedagogisk förmåga och vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du har lätt för att samarbeta och har förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor. Utöver detta ser vi gärna att du har en vilja att vara med och utveckla skolans verksamhet.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14. Anställningens tjänstgöringsgrad är på 20 %.
Tidsbegränsat till: 2018-06-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-25
Referensnummer: 264/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Monika Steiner
Rektor
Mobiltelefon: 0707-80 74 18
Telefon: 031-365 52 83

Fackliga företrädare:

Marie Kärrå
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0707-85 43 01

Gunilla Rist
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 0707 - 85 03 54

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster