Stödassistent

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Gryningsvägens- och Stubbvägens kortidshem söker en stödassistent. Verksamheten vänder sig till barn och unga vuxna personer med funktionsvariationer för att erbjuda en trygg och meningsfull fritid, social gemenskap och miljöombyte. I dina arbetsuppgifter ingår att utifrån genomförandeplanen ge individuellt stöd och erbjuda meningsfulla fritidsaktiviteter med hänsyn till den enskildes självbestämmande och integritet. Att vara med och utveckla verksamheten, upprätta och följa upp genomförandeplaner, arbetspassbeskrivningar, arbetsrutiner, handlingsplaner etc. ingår också i uppdraget.
Du kommer att vara kontaktpersonal till 1-5 deltagare och ha fortlöpande kontakt med anhöriga samt bevaka särskilt att den enskilde tillförsäkras den insats och det stöd han eller hon blivit beviljad.

Arbetstiden är främst förlagd på kvällar, helger och jour. Deltid ca 50 %.

Kvalifikationer:

Adekvat utbildning såsom: Stödassistent, barn- och fritidsprogramet eller fritidsledarutbildning. Alternativt undersköterska med inriktning funktionshinder.

Som person är du ansvarstagande och trivs med att vara en del av ett arbetslag. Du har ett pedagogiskt och motiverande förhållningssätt och arbetar jagstärkande med brukaren i fokus. Du är flexibel, trygg och lyhörd i ditt arbetssätt samt kan bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har god vana att uttrycka dig i skrift och tal. Viktigt att du har gedigen kunskap och erfarenhet av barn och unga. Du strävar efter att entusiasmera våra deltagare och har viljan att skapa bästa möjliga vistelse för de personer du bistår. Du har ett lågaffektivt arbetssätt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och referenser från liknande arbete är meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: rekrytering kan komma att påbörjas innan ansökningstiden gått ut.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referensnummer: A745151

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Anna Jennbacken
Enhetschef
Telefon: 031-792 1103

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster