Undersköterskor till Hagagården

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Hagagården är ett äldreboende som vänder sig till människor med demenssjukdom. Boendet ligger lugnt beläget i stadsdelen Noltorp och erbjuder korta avstånd till såväl grönområden som serviceinrättningar och kyrka.

Vi söker nu flera undersköterskor till tillsvidareanställningar i sysselsättningsgrader mellan 75–100%. Är du en av dem?

Arbetsuppgifter:

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med dina kollegor? Det är bra, för vi söker en person med god samarbetsförmåga och som samtidigt kan ta egna initiativ.

Eftersom du är flexibel och ansvarstagande så hanterar du arbetsdagar som innebär allt från leverans av mat, ge mediciner, promenader, tvätt av kläder till att sitta ner och prata en stund med den som behöver.

Vi hänger med i utvecklingen och är en av de ledande kommunerna inom digitalisering, därför behöver du känna dig trygg med att använda smartphones och datorer.

För att kunna ha en god kontakt med vårdtagare och anhöriga samt att kunna dokumentera behöver du vara bra på att prata och skriva svenska.

Kvalifikationer:

Du är 18 år och utbildad undersköterska, gärna med erfarenhet från vård och omsorg; särskilt meriterande är det med intresse och erfarenhet av arbete med personer med demens. Har du erfarenhet av BPSD, LSS eller psykiatri är det också extra meriterande.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75-100%
Tillträde: Enl. ök. Urval sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referensnummer: A706421

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Jenny Andersson
Enhetschef
Telefon: 0322-616704

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-616000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster