Idrottsarbetare till Idrott & förenings sporthallar!

Vår vision är att göra Göteborg friskare. Vi är till för göteborgarna och
syftet med vår verksamhet är att ge förutsättningar för en innehållsrik och
aktiv fritid. Vi erbjuder möjligheter till aktiviteter av olika slag genom
våra många olika idrotts- och friskvårdsanläggningar.
Vi ansvarar också för bidrag och annat stöd till föreningar.
Mer information om idrotts- och föreningsförvaltningen och Göteborgs
Stad hittar du på www.goteborg.se

Arbetsuppgifter:

Sporthallsenheten omfattar sporthallar över hela Göteborg. En enhetschef leder enheten tillsammans med två teamledare och cirka 30 idrottsarbetare. Enhetens uppdrag är att skapa förutsättningar för aktiviteter för de skolor och föreningar som hyr förvaltningens sporthallar.

Enheten har som målsättning att erbjuda ett värdskap i toppklass och vi söker dig som förstår betydelsen av att få människor att känna sig välkomna. Som idrottsarbetare är du sporthallens ansikte utåt och ditt bemötande är avgörande för besökarens upplevelse. Du har en positiv attityd och en naturlig känsla för service. Du tycker om att arbeta i varierande tempo i en miljö där möten mellan människor är centrala. Vi söker dig som är kreativ och engagerad och som vill bidra till utveckling av våra hallar och skapa förutsättningar för aktivitet!

Den stora utmaningen för dig och dina arbetskamrater är att skapa en attraktiv och inbjudande miljö i anläggningen. Din roll är viktig, tillsammans skapar vi möjligheten till aktivitet för alla stadens invånare. Som idrottsarbetare kommer du att vara tillgänglig för att visa och vägleda besökaren i anläggningen samt erbjuda information och materiel. Du kommer i samarbete med medarbetare utveckla verksamheten i hallen samt vara delaktig i hallens aktiviteter i samarbete med SDN och övriga aktörer. I tjänsten ingår även administrativt arbete samt att hålla hög nivå på anläggningen gällande städ samt visst underhåll.

Arbetstiden är schemalagd till dagar, kvällar och helger och ensamarbete är vanligt förekommande. Då sporthallarna är stängda sommartid kan det innebära alternativa arbetsuppgifter inom förvaltningen under denna period.

Vi erbjuder dig ett arbete i en spännande förvaltning som arbetar med positiva och roliga frågor - tillsammans gör vi Göteborgs friskare! Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare och vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för boende, besökare och näringsliv. Som medarbetare i staden får du en anställning med många karriärvägar och möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Kvalifikationer:

Vi förutsätter att du har utbildning på gymnasienivå, gärna kompletterad med utbildning som anknyter till idrottsverksamhet eller barn- och ungdomsverksamhet. Du har erfarenhet och goda kunskaper inom servicearbete och förstår vikten av att hålla en mycket hög servicenivå. Du har erfarenhet av och tycker om att arbeta med barn och ungdomar i olika åldrar och har förmågan att skapa goda relationer samtidigt som du är en styrande hand och konfliktlösare. Det är viktigt att du har erfarenhet och mycket god förståelse för den multikulturella arbetsplatsens utmaningar.

Som person är du utåtriktad, initiativtagande, stresstålig, självgående och är van vid att arbeta på egen hand. Du har förmågan att hantera konflikter, verkar alltid för ett gott samarbete och kan navigera socialt på ett fördelaktigt sätt. Du tycker om ordning och reda, har god datavana samt kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift. Har du körkort, erfarenhet av föreningsliv, funktionärarbete eller liknande samt är flerspråkig är detta meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi vill att idrott & förening ska präglas av öppenhet och respekt för olikheter och vi tror att mångfald och en jämn ålders- och könsfördelning bidrar till att utveckla vår verksamhet och öka kvalitén. Målet är att detta ska återspeglas på alla våra arbetsplatser.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde: Snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A742511

Andra uppgifter:

Inkom snarast med din ansökan då vi arbetar med löpande urval och kommer att starta med intervjuer innan ansökningstiden löpt ut.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Vi har inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda och undanber oss därför vänligt men bestämt erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Maria Westberg
Enhetschef
Telefon: 031-368 22 39
E-post: maria.westberg@ ioff.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Jeff Mensah
Kommunal
Telefon: 0707-61 11 68

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster