Avfallshandläggare till Norrtälje kommun

Tillbaka

Renhållningsavdelningen ansvarar för insamling och behandling av hushållsavfall från ca 48 000 kunder, latrinavfall från ca 2 700 kunder och slamavfall från ca 29 000 enskilda avloppsanläggningar.

Vi ansvarar också för planering, utveckling och upphandling av insamlings- och behandlingstjänster samt för att ta fram avfallstaxa, renhållningsordning, lokal avfallsplan och lokala föreskrifter om avfallshantering. Kundtjänst och fakturering sköts av kommunen i egen regi, liksom arbetet på kommunens avfallsanläggningar, återvinningscentraler och gamla och nya deponier. Insamling och borttransport av hushållsavfall sköts av entreprenörer som kommunen upphandlat. Sammanlagt har Norrtälje kommuns renhållningsavdelning cirka 25 medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Som Avfallshandläggare på renhållningsavdelningens insamlingsenhet blir du en del av en engagerad och serviceorienterad grupp som arbetar med att styra och följa upp hanteringen av kommunens avfallshantering.
Tjänsten innebär handläggning och uppföljning av inkommande ärenden från kunder och entreprenörer samt ekonomiskt och administrativt arbete som fakturahantering mot kund och kundutskick. Mycket av kontakten med kunder och entreprenörer sker genom telefon men en stor del av arbetet kretsar kring Renhållningsavdelningens verksamhetssystem (EDP Future) .
En viktig del i arbetet är att följa upp och återkoppla ärenden både mot kunder, internt och till våra entreprenörer. I tjänsten ingår att hantera lite mer komplicerade ärenden från kunder som kräver utredning eller extra arbete.
I tjänsten ingår även övrigt administrativt arbete som tex att skriva mötesanteckningar, beställa varor och organisera aktiviteter.
Rollen som avfallshandläggare är en utåtriktad och varierad tjänst med många kontaktytor och med en möjlighet att arbeta för att förbättra avfallshanteringen i Norrtälje kommun, vilket ger ett mångsidigt och spännande arbete.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utåtriktad, har en känsla för service och god kommunikativ förmåga. Du bör vara drivande och tar ansvar för att nå resultat. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som det ställs krav på god samarbetsförmåga och att du kan anpassa dig utifrån verksamhetens behov.
Du har mycket god förmåga att uttrycka dig i svenska tal och skrift, samt god förmåga i det engelska språket. Vår arbetsplats präglas av ett ständigt utvecklingsarbete, därför ser vi att du är motiverad, engagerad och öppen för förändringar.
Då datorn är ditt främsta arbetsredskap ser vi att du har god datorvana och erfarenhet av att arbeta i olika IT-system.
Du är en god problemlösare samt engagerad, flexibel och serviceinriktad person med stor personlig mognad.
Du har erfarenhet av arbete med kundservice.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har:
- B-körkort .
-erfarenhet av arbete med avfallshantering och entreprenader.
- erfarenhet av verksamhets systemet EDP Future.
- högskoleutbildning inom relevant område
- erfarenhet av databaser och systemadministration
- erfarenhet av fakturahantering och ekonomiadministration.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Att jobba i Norrtälje kommun är att göra skillnad - för barn såväl som vuxna eller särskilt utsatta i samhället. Vi är professionella, aktiva och har medborgarfokus! Här har vi nära till stor social gemenskap och det är enkelt att skapa goda relationer med såväl arbetskamrater som externa kontakter. Tillsammans skapar vi en utvecklande arbetsmiljö där medarbetarna får möjlighet till avancemang och utveckling. Vi har samlat kommunens attraktiva utbud av personalförmåner i medarbetarportalen Fördel Norrtälje.

Välkommen till oss!

Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 13 218 öar, 58 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss.

Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se.

Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
Tidsbegränsat till:  Vikariat ett år eller längre.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2016-02-24

Arbetsgivarens referensnummer: A540828

Upplysningar lämnas av:

Fredrik Klingstedt
Insamlingschef
Mobiltelefon: 073-9623458
E-post: fredrik.klingstedt@ norrtalje.se

Facklig(a) företrädare
Kenneth Andersson
Vision
Telefon: 0176-716 50
E-post: kenneth.andersson@ norrtalje.se

Tillbaka