Fritidspedagog

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi behöver nu en kompetent fritidspedagog alt. lärare i fritidshem till vår verksamhet och söker därav dig som vill arbeta för en lärmiljö som är inspirerande och stimulerande för barnen. Ditt ledarskap är en förebild för barnen och du är en medforskare tillsammans med dem. Din barnsyn vilar på en tro om barnets egna förmågor.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som vill vara med och forma framtidens entreprenörer. Du kommer att planera verksamheten tillsammans med de andra fritidspedagogerna. Oxledsskolans fritidshem har ett välfungerande utvecklingsarbete som nästa år även kommer att inkludera äventyrspedagogik. Skolan ligger i anslutning till Delsjöns friluftsområde, vilket ger god tillgång till naturliga lärmiljöer. Vi har en långsiktig plan för våra fritidshem och en väl upparbetad organisation, vilket gör att vi kan ta ut svängarna. Stor tonvikt läggs vid kollegialt lärande och samarbete. Vi söker dig som är en tydlig pedagogisk ledare, som har lätt för att samarbeta och att skapa goda relationer.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Erfaremhet önskvärd men ej ett krav.
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform:  Månadslön. Lön enligt överenskommelse.
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid. Arbetstiden är varierande dagtid, schemalagd.
Tillträde: 2018-01-08. Rekrytering kommer ske fortlöpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A588473/ 2017:807

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Lena Åstedt
Rektor F-1
Telefon: 031-792 14 58
E-post: lena.astedt@partille.se

Fackliga företrädare:

Cecilia Perborg
Fritidspedagog
Telefon: 031-7929994
E-post: cecilia.perborg@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster