Timvikarier till Hindås skola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Vi söker dig som kan vikariera på skolan när någon av vår ordinarie personal är borta.

Hindås skola ligger i centrum av samhället med bra kommunikationer till både Borås och Göteborg. På skolan går 340 barn i årskurs F–5. På fritidshemmen är barnen fördelade på sex avdelningar. Skogen med all dess pedagogiska möjligheter ligger nära skolan. I skolans alla verksamheter arbetas det aktivt med rörelse och kamratskap. Vikariat kan ske som klasslärare, elevassistent, på fritids eller i förskoleklass.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta med barn och som vill hjälpa till med att skapa goda lärmiljöer. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande arbete och någon form av pedagogisk utbildning. Du har förmågan att skapa positiva möten mellan elever, föräldrar och kollegor.

Kvalifikationer:

Du ska ha fyllt 18 år och vi ser gärna sökande som kan ställa upp med kort varsel när vi ringer även om du får ett samtal från oss på morgonkvisten. Vi ser gärna att du har kunskap kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Har du önskemål om att få undervisa i vissa ämnen och/eller bara på fritids så får du gärna skriva det i din ansökan. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in, så vänta inte.

Utdrag från polisens belastningsregister krävs vid anställning så beställ gärna det i god tid då det tar 10 dagar att få det.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-22
Referensnummer: A705702

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Patrik Johansson
Rektor
Telefon: 031-724 86 40
E-post: patrik.johansson@ harryda.se

Annelie Kedehag
Skoladministratör
Telefon: 031-724 86 41
E-post: annelie.kedehag@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-724 63 98
E-post: lararforbundet@harryda.se

Kommunal
Telefon: 031-724 69 72
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster