Undersköterskor inom hemtjänsten, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi personal till hemtjänsten i Lilla Edets kommun. Hemtjänstens områden består av Ström, Lödöse och Lilla Edet.

Hemtjänst är till för att ges möjlighet att bo i det egna hemmet när någon är i behov av stöd och hjälp. Det kan antingen vara på grund av ålderdom, funktionsnedsättning eller tillfälliga problem. Hemtjänsten jobbar med serviceinsatser som exempelvis städning, matinköp och tvätt, hjälp med den personliga hygienen, av- och påklädning, social samvaro, tillsyn, ledsagning och promenader.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att vara att arbeta i kundens bostad, ge vård, omsorg och service. På grund av arbetsuppgifternas karaktär är körkort ett måste.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Du har adekvat undersköterskeutbildning. Du har hög social kompetens och har lätt för att samarbeta med arbetskamrater, kunder och anhöriga. Du är flexibel, ser möjligheter och är ansvarstagande. Vi söker även dig som har specialistkunskaper inom demens och psykiatri.

Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet för uppdraget.


Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 75%
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A713984

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Marita Holm
Enhetschef
Telefon: 0520-659677
E-post: marita.holm@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-44 28 624
E-post: lillaedet.vanervast@ kommunal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster