Enhetschef lokalvård, vikariat

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I januari 2016 infördes en ny organisation i Ale kommun, internservice. Internservice består i dagsläget av en gemensam stab, verksamhet fastighet, verksamhet kost samt ett utvecklingsprojekt inom området bemanning. Våra lokaler är hjärtat i kommunens verksamheter. Verksamhet fastighet ansvarar för lokalförsörjning, planerat underhåll, daglig drift av våra lokaler samt verksamhetsservice och lokalvård. Totalt är det sex enheter med sammanlagt cirka 110 medarbetare.

Arbetsuppgifter:

Genom ett coachande ledarskap banar du väg för dina 20-25 medarbetare inom en av de tre enheterna inom lokalvård. Arbetet med implementering och utveckling av vårt nya arbetssätt pågår till viss del fortfarande, med att hitta rätt servicenivå, bemanning, priser etc. I det fortsatta utvecklingsarbetet ihop med dina två chefskollegor utformar ni framtiden för lokalvården i Ale kommun. Du rapporterar direkt till verksamhetschefen för fastighet.

Kvalifikationer:

Du har för tjänsten lämplig utbildning på lägst gymnasienivå.

Du är en trygg ledare med flerårig erfarenhet och har din bakgrund i liknande yrkesområden. I din roll som ledare är du tydlig gentemot beställare och medarbetare. Du är uthållig och trivs med förändringsarbete. Du gillar att samarbeta med andra för att nå uppsatta mål för verksamheten.
Du har B-körkort.
Förtrogenhet med facility management konceptet, samt bakgrund och utbildning inom lokalvård eller fastighetsskötsel är meriterande. Det är även meriterande om du har erfarenhet av PRYL eller SRY.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde i januari/februari 2018.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-02
Referensnummer: A736890

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Intervjuer kan komma att påbörjas under ansökningstiden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Monika Jonasson
Fastighetschef
Telefon: 0303-33 02 85

Fackliga företrädare:

William Holm
Vision
Telefon: 0303-33 01 67

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster