Kock till Björkekärrshus restaurang

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Stadsdelen Örgryte-Härlanda söker nu en kock till vår restaurang på Björkekärrshus. Restaurangen ligger i anslutning till Björkekärrshus Äldreboende, men är öppen för allmänheten. I Örgryte-Härlanda har vi som målsättning att minska miljöpåverkan, därför strävar vi efter att laga fler måltider från grunden som självklart ska vara säsongsbetonade och ekologiska.

I dina arbetsuppgifter ingår tillagning och servering av goda, näringsrika samt individanpassade måltider, vilket även inkluderar specialkost. Vidare planerar du matsedel, inköp och tillagning av mat i samarbete med kollegor, enhetschef eller köksmästare. Arbetet innebär även att utföra och dokumentera enhetens egenkontroll samt att samordna och fördela arbetsuppgifter i den dagliga verksamheten. Vidare har du kontakt med interna beställare och externa leverantörer. I ditt dagliga arbete bidrar du till att utveckla verksamheten och ser till att uppsatta mål samt riktlinjer uppnås.

Vi erbjuder dig ett utvecklande arbete där din erfarenhet och engagemang för matlagning bidrar till en bättre vardag för våra gäster!

Kvalifikationer:

Du som söker har gymnasial kockutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi vill även att du som söker har minst tre års erfarenhet som kock inom restaurang eller storkök. Om du har påbyggnadsutbildning inom området eller erfarenhet av specialkost är även detta meriterande. Vidare ser vi gärna att du har kunskap inom miljö- och teknik i storhushåll samt grönare matlagning, modern husmanskost samt egenkontroll.

Vi söker dig som har vana av att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt, samtidigt som du håller givna tidsramar. Då arbete i restaurang innebär ett varierat arbetstempo, är det viktigt att du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar.

För att trivas i rollen som kock hos oss, tycker du om att samarbeta med kollegor där du lyssnar, kommunicerar och för dialoger på ett konstruktivt sätt. Vidare har du lätt för att till dig ny information, samtidigt som du gärna delar med dig av din erfarenhet och kunskap med andra.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: 317/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Johann Kjellberg
Enhetschef
Telefon: 031-365 66 43

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster