Kommunikatör med inriktning rörlig bild

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Vi söker en kommunikatör med inriktning rörlig bild som vill vara med och utveckla vårt arbete framåt. Vi erbjuder ett omväxlande och spännande jobb där du är en viktig resurs för att stötta kommunens olika verksamheter med kommunikation på alla nivåer. Du kommer att ingå i kommunikationsavdelningen, som tillsammans med dig består av fyra medarbetare. Till avdelningen hör också enheten Kontaktcenter (10 personer).

Här välkomnas du till ett öppet kontorslandskap i kommunhus Nödinge, Ale torg, med närhet till Göteborg via Alependeln samt goda lunchmöjligheter runt omkring. På avdelningen Kommunikation har vi ett tätt samarbete mellan varandra och det finns alltid någon att bolla dina idéer med.

Arbetsuppgifter:

Vi har under två års tid byggt upp en bra plattform för arbetet med rörlig bild i vår kommunikation, ett arbetet som nu ska utvecklas ytterligare. Din huvuduppgift blir att producera rörligt bild för internt och externt bruk i digitala och sociala kanaler. Du ska också vidareutveckla vår strategi för rörlig bild.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat professionellt med rörlig bild och har en eftergymnasial utbildning i media och kommunikation eller motsvarande. Det är viktigt att du är trygg i din roll och din kompetens. Du ska behärska redigeringsprogrammet Premiere och ha kunskaper i Officepaketet, Photoshop och Indesign. Erfarenhet av att arbeta i After Effects är meriterande.

Som person är du drivande, lyhörd, flexibel, nytänkande och vad vid att arbeta i team. Du har ett uppsökande och proaktivt arbetssätt. Vi ser gärna att du har arbetat på en nyhetsredaktion och har stor förståelse för hur media arbetar då du också kommer att ha presskontakter och arbeta med mediefrågor. Du gillar också att arbeta i högt tempo i en föränderlig och utvecklingsinriktad organisation. Meriterande är erfarenhet som kommunikatör, informatör eller liknande, gärna inom offentlig sektor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du som söker

• har adekvat utbildning inom kommunikation
• gillar att arbeta både strategiskt och operativt
• har minst tre års erfarenhet av att ha arbetat professionellt med rörlig bild
• har vana av stillbildsfoto
• kan webbpublicering
• har intresse för och erfarenhet av digitala verktyg och kanaler
• är duktig på att kommunicera i tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer påbörjas omgående och pågår löpande under ansökningsperioden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A745384

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Anne Kolni
Kommunikationschef
Telefon: 0303-33 06 41
E-post: anne.kolni@ale.se

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster