KVALITETSUTVECKLARE

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Som kvalitetsutvecklare arbetar du på uppdrag av förvaltningschef och ingår i ledningsgruppen för den nya förvaltningen Omsorgsförvaltningen.

Arbetet innebär att du arbetar med systematiskt kvalitetsarbete enligt vårt ledningssystem. I dina arbetsuppgifter ingår, utifrån omvärldsbevakning och aktuellt lagrum, att ta fram strategier och metoder för att säkra och förbättra kvaliteten inom verksamheten.
Du ansvarar för det övergripande kvalitetsarbetet för att säkerställa att verksamhetens tjänster levereras och är av värde för brukare, klienter och medarbetare. Du leder processer och projekt både från politiska och ledningsgruppens beslut samt ger chefer vägledning och stöd i utvecklingsarbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är högskoleutbildad eller har utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du är analytiskt lagd, har lätt för att samarbeta med andra och vet vilka resultat som du ska fokusera på.
För att lyckas i uppdraget ska du ha erfarenhet av att arbeta med kvalitetsutveckling inom vård, omsorg eller socialförvaltning, har du erfarenheter av att arbeta kombinerat inom dessa områden är det meriterande. Vi ser gärna att du har särskilt intresse för omvärldsbevakning, mål- och resultatstyrning samt projektledning. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med statistik i t ex öppna jämförelser.
Som person är du metodisk, pedagogisk och har god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Kunskaper i Office är ett krav och erfarenhet av Kolada eller liknande system är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

I den här rekryteringen har vi redan gjort våra val av annonskanaler och samarbetspartners. Vi undanber oss vänligt men bestämt all form av hjälp med rekryteringen från utomstående aktörer.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17

Arbetsgivarens referensnummer: S 27/17

Upplysningar lämnas av:

Agneta Ivåker
Förvaltningschef
Telefon: 0225-340 44

Mona Forsberg
Förvaltningschef
Telefon: 0225-340 10

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka