Lärare åk 1-3 Landalaskolan

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Landalaskolan är en liten skola som ligger fint på en höjd ovanför Kapellplatsen och Landala Torg, alldeles intill ett grönområde. Adressen är Södra Viktoriagatan och vi har två av våra egna förskolor som närmaste grannar.

Det centrala läget ger goda möjligheter att på ett enkelt sätt kunna utnyttja Göteborgs stora kulturutbud. Skolan är enparallellig från förskoleklass till årskurs 5 och har idag ca 120 elever.

På Landalaskolan jobbar ett trevligt litet gäng. Vi utvecklar oss gemensamt hela tiden och bland annat ett pågående PALS-arbete. Det innebär att vi alla genom handledning hittar våra gemensamma styrka gällande trygghet och studiero. Vi lär oss att jobba med positiv förstärkning.

Organisatoriskt har vi klasslärarsystem i åk 1-3 och vi söker nu en ny kollega till oss. Du kommer samarbeta närmast med en fritidspedagog som också är knuten mot årskursen.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare med breda kunskaper. Som klasslärare i de yngre åldrarna ansvarar man för undervisning i alla ämnen.

Du ska vara naturligt ansvarstagande, vara flexibel samt ha en vilja att utveckla verksamheten.

Att kunna samarbeta med en kollega och i ett arbetslag är en grundförutsättning. Humor och närhet till skratt en fördel. Kreativitet och personlig lämplighet betyder mycket här.

Du ska vara väl insatt i LGR-11 och kunna omsätta den till god verksamhet i klassrummet. Du är en naturlig ledare och har förmåga att möta ALLA elever, både enskilt och i grupp utifrån deras förutsättningar.

Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift samt ha goda IT-kunskaper. Att kunna möta föräldrarna och skapa ett positivt samarbete med en god kommunikation runt alla barns utveckling är en självklarhet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2018-01-08. När det reglerade arbetsåret för vårterminen startar.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: A716158

Andra uppgifter:

Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån, förmånlig avbetalning av västtrafikkort.

Upplysningar lämnas av:

Marie Nordström
tf rektor
Telefon: 0722478239
E-post: marie.nordstrom@ centrum.goteborg.se

Camilla Lindroth Vestergren
tillträdande rektor
Telefon: 0725845087
E-post: camilla.lindroth.vestergren@ ostra.goteborg.se

Henrik Wennberg
fd rektor
Telefon: 0313657126 / 0725876313

Fackliga företrädare:

Eva -Stina Grönvall
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 11

Helena de Cloux
SACO/Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0736-505779

Anders Olsson (onsdag-torsdag)
Lärarförbundet
Telefon: 031-7015530

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster