Sjuksköterska

Våra kunder är patienter, anhöriga och samverkanspartners internt och externt. Vi jobbar mot särskilt och ordinärt boende. Enheten leds av två enhetschefer. Vi jobbar enligt en modell som innebär att vi chefer är närvarande och går bredvid och ger feedback i vardagen. Vi har ett coachande arbetssätt och vår vision är ett medarbetardrivet arbetssätt där utveckling av dig i din yrkesroll är centralt. Vi har kvalitetsutvecklingsgrupper som utvecklar vår kompetens och kunskap inom områden som palliativ vård, läkemedelshantering med mera.
Vi vill leda en verksamhet som bygger på kunskap, kompetens, utmaningar, arbetsglädje och tillit där vi överträffar våra kunders förväntningar.
Enheten för sjuksköterskor består av cirka 60 tillsvidareanställda sjuksköterskor plus vikarier och timanställda.

Arbetsuppgifter:

Arbetet som sjuksköterska i kommunal hälso-och sjukvård innebär omvårdnad av patienter i ordinärt- och särskilt boende, mycket samverkan internt inom kommunen och externt med andra vårdgivare.

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad sjuksköterska.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för uppdraget med förmågor som:
empatisk förmåga, kommunikativ förmåga, samarbetsförmåga
noggrannhet, flexibilitet och lyhördhet
Körkort är ett krav.
Utdrag ur belastningsregistret kommer att begäras.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: A712447

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Eva-Maria Rabe
Enhetschef
Telefon: 0302-52 23 42
E-post: eva-maria.rabe@lerum.se

Carola Davidsson
Enhetschef
Telefon: 0302-52 22 18
E-post: carola.davidsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Laila Calmstierna
Vårdförbundet
Telefon: 0302-52 23 48
E-post: laila.calmstierna@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster