Utredare till Härryda kommun

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd alt 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg.

Kommunen har ca 37 300 invånare. Närheten till både vacker natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Sektorn för samhällsbyggnad ansvarar för Kommunens planer, bygglov, bostadsförsörjning, vägar och vatten och är lokaliserade i Mölnlycke kommunhus. Verksamhetsområde Trafik med dess tjugo medarbetare är en av Sektorn för samhällsbyggnads fyra verksamhetsområden med ansvar för kommunens investeringar och drift inom väg och park.

Vi startar nu ett utvecklingsprojekt inom parkskötsel och söker dig som har eller studerar inom offentlig förvaltning eller på administratörsprogrammet och kan komplettera andra kompetenser inom projektgruppen för att driva projektet i mål.
Anställningsperioden är beräknad från februari till och med december 2018.

Arbetsuppgifter:

- Upprätta och uppdatera rutin- och policydokument.
- Framtagning av skötselplaner och driftkostnadsberäkningar.
- Informationsinhämtning från andra delar inom kommunens förvaltning

Kvalifikationer:

Vi vänder oss till dig som har studerat eller studerar inom offentlig förvaltning eller på administratörsprogrammet. Att arbeta resultatinriktat med förmåga att kunna organisera och hålla tidsplaner är inget problem för dig. Den vi söker har ett stort engagemang för yrket och att utveckla den offentliga förvaltningen.

Kvalifikationer:
Du har högskoleutbildning.

Egenskaper:
Du ser nya möjligheter och tar egna initiativ och trivs bra med att driva dina projekt framåt på egen hand och i grupp. Du delar gärna med dig av dina kunskaper från utbildningen och dina erfarenheter.
Vi fäster stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och servicekänsla samt har mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

B-körkort är ett krav för tjänsten.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Projektanställningen är en visstidsanställning, heltid med start februari 2018 till december, möjlighet finns att anpassa arbetet för eventuella studier.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde i februari 2018.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referensnummer: A746060

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Lovisa Gustafsson
Projektledare
Telefon: 031-724 61 00 (vxl)
E-post: lovisa.gustafsson@ harryda.se

Björn Sundén
Verksamhetschef
Telefon: 031-724 61 00 (växel)
E-post: Bjorn.Sunden@harryda.se

Fackliga företrädare:

Emma Axner
Vision
Telefon: 031-724 61 00 (vxl)

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster