FRITIDSPEDAGOG

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en Fritidspedagog till Fyrklöverskolan i Hedemora.

Fyrklöverskolan är en F-6 skola i centrala Hedemora med sammanlagt ca. 140 elever i grundskola, grundsärskola och fritidshem. Skolan är inrymd i nya fina lokaler och med en inspirerande utemiljö där eleverna har tillgång till bl.a. planer för bollspel, lekredskap och stora grönytor. I närområdet finns också skogen som vi gärna vistas i och förlägger fritidshemmets undervisning till.

Vår vision är en öppen och välkomnande skola där alla känner sig betydelsefulla och utvecklar sin förmåga att möta sina medmänniskor med respekt och tolerans. Vi vill ge våra elever en vidgad syn på att mångfald och människors olikheter är berikande.
Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla arbetet på Fyrklöverskolans fritidshem utifrån gällande styrdokument i samarbete med övriga medarbetare på fritidshemmet och i skolan.

Arbetsuppgifter:
- Tillsammans med arbetslaget planera och genomföra undervisning och aktiviteter under hela skoldagen.
- Tillsammans med arbetslaget planera, genomföra och utvärdera fritidsverksamheten utifrån gällande styrdokument.
- Tillsammans med övriga pedagoger arbeta aktivt med skol- och fritidshemsutveckling för att nå en högre måluppfyllelse.
- Vara rastvärd under skoldagens raster.

Du ser fritidspedagogiken som en viktig del av elevernas lärande och arbetar för att varje elev ska känna att de lyckas!

Kvalifikationer:

- Utbildad fritidspedagog alt. lärare mot yngre åldrar med inriktning mot fritidshem.
- Vi söker dig som är ansvarsfull och har god samarbetsförmåga. Du ska kunna arbeta självständigt och tillsammans med andra. Du ska ha en god pedagogisk förmåga i ditt arbete med eleverna.
- Har goda kunskaper om barns utveckling samt förmågan att omsätta kunskapen i det vardagliga arbetet.
- Det är viktigt att du är en person som vill vara med och utveckla fritidshemmets verksamhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen. Om du erbjuds en anställning inom skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut tas.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-20

Arbetsgivarens referensnummer: BN 35/18

Upplysningar lämnas av:

Britt Lindberg
Rektor
Telefon: 0225-345 80

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka