Stödpedagog till Smörkärnegatans boendeVill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?

Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu två stödpedagoger till vår gruppbostad på Smörkärnegatan. Personerna som bor här har omfattande psykiska och fysiska funktionsnedsättningar och vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för målgruppen.

Hos oss kommer du att ingå i ett arbetslag med engagerade stödassistenter och stödpedagoger, mycket samverkan sker även med andra olika professioner som finns kring de boende. Arbetsuppgifterna innefattar pedagogiskt och praktiskt stöd till personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. I rollen som stödpedagog får du möjlighet att stötta de enskilda i det dagliga livet, ge omvårdnad, hantera läkemedel efter delegering och sköta social dokumentation. Vidare kommer du även, tillsammans med enhetschef, att ansvara för processen kring dokumentation, metod- och kvalitetsutveckling på boendet samt ingå i ett nätverk inom staden med andra stödpedagoger inom verksamhetsområdet.

Som stödpedagog går du på ett arbetsschema med både dags-, kvälls, och helg-tjänstgöring.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning såsom arbetsterapeut, socionom, socialpedagog eller eftergymnasial yrkesutbildning, KY-utbildning inom området. Vi ser det som en stor merit om du har erfarenhet av arbete med både fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Har du utbildning och erfarenhet av ESL (ett självständigt liv) och/eller VSS (vård och stödsamordning) är även det ett plus för rollen.

För att trivas i tjänsten som stödpedagog hos oss är det viktigt att du är trygg i din yrkesroll, för att på ett professionellt sätt kunna metodleda dina kollegor. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt där du kan förmedla kunskap till dina medarbetare på ett begripligt och effektivt sätt. Det är viktigt att du har brukarens bästa i fokus, därför tror vi att du är en lyhörd person som kan känna in både brukarens behov, verksamheten och dina kollegor. I rollen som stödpedagog är det viktigt att du har ett respektfullt bemötande, är lugn och trygg, med en förmåga att samarbeta och engagera.

Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift och har god kunskap om social dokumentation.

Intervjuer och urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 359/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Lundgren
Enhetschef
Telefon: 031-365 67 86

Fackliga företrädare:

Tuija Vehviläinen
Vision
Telefon: 031-365 61 75

Pia Björking Petersson
Akademikerförbundet SSR Göteborgs Stad
Telefon: Telefon: 031-367 98 34

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster