Förvaltningsekonom

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Kommunledningskontoret leder och samordnar kommunens strategiska planering och utveckling samt är kommunstyrelsens förvaltningsorganisation. Tjänsten som förvaltningsekonom är organiserad under planeringsenheten som är en del av kommunens ekonomiavdelning.

Rollen som förvaltningsekonom på kommunledningskontoret innebär ett brett ansvarsområde som ger goda möjligheter att växa i sin yrkesroll. Ansvarsområdet sträcker sig över såväl löpande redovisning och ekonomiarbete till framtagande av detaljbudget för kontoret. Förvaltningsekonomen arbetar i nära samarbete med kontorets chefer och utgör ett stöd vid uppföljning och ekonomiska frågor.
Som förvaltningsekonom hos oss är du även delaktig i det kommunövergripande ekonomiarbetet i samband med exempelvis budget och bokslut samt deltar i projekt av olika karaktär.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med akademisk examen inom ekonomi, gärna från Förvaltningshögskolan eller liknande. Tidigare erfarenhet från politiskt styrd organisation är meriterande.

Arbetet kräver såväl analytisk som samarbetsförmåga. Presentationer för politiker och chefer ingår i uppdraget vilket kräver kommunikativ förmåga.

Stor vikt kommer fästas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Intervjuer sker så snart som möjligt så skicka gärna in din ansökan direkt! Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A703548

Andra uppgifter:

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Erik Stenkil Olsson
Planeringschef
Telefon: 0322-61 69 59

Fackliga företrädare:

Kristina Timdahl
Vision
Telefon: 0322-61 70 03

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster