Grundskollärare åk 1-3

Diserödsskolan ligger i Romelanda, 7 km norr om Kungälv, ca 30 min bilresa från Göteborg. Diserödsskolan är en F-6 skolan, med 370 elever. Vi är en växande skola, som får ett ökat elevantal och behöver även utöka vår personalstyrka.
I skolan arbetar personalen årskursvis i team. I teamet finns lärare, förskollärare eller fritidspedagoger representerade. De träffas varje vecka och organiserar sitt arbete utifrån elevernas lärande och utveckling.
Vi lägger stor vikt vid att arbeta för en trygg skola och ett gott bemötande. Vi arbetar löpande för att utveckla vår verksamhet och vårt samarbete mellan kollegor är en viktig faktor i detta arbete.

Arbetsuppgifter:

Undervisning på lågstadiet utifrån behörighet.

Diserödsskolan har behöriga lärare till alla klasser. Nu växer skolan mer än vi har räknat med och vi har därför möjlighet att utöka lärartätheten. På Diserödsskolan kommer du arbeta tillsammans med erfarna kollegor och undervisa utifrån din behörighet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare med så bred behörighet som möjligt. Vi vill att du ska vara strukturerad, flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för verksamhetens utveckling. Du förväntas att ha kunskap inom bedömning för lärande och vara väl förtrogen med gällande styrdokument. Ett positivt förhållningssätt är viktigt för oss och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. Eller enligt överenskommelse
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A701365

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anna Andersson
rektor
Telefon: 0303-23 85 19

Monika Ringblom
Biträdande rektor
Telefon: 0303-23 85 17

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
E-post: lararforbundet@ kungalv.lararforbundet.se

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0702-916417

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster