Sjuksköterska? Nu förstärker vi vårt team inom äldreboende!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Vi behöver förstärkning i vår arbetsgrupp, då en medarbetare går i pension. I vår grupp satsar vi på utveckling av verksamheten och dig som medarbetare, med fokus på patientens behov och säkerhet. Du kommer att få vara en del i ett team med duktiga medarbetare som arbetar mot verksamhetens mål. Vi är sjutton legitimerade sjuksköterskor som är placerade på sex äldreboenden i Mölndals kommun, men samarbetar över gränserna för patientens bästa.

Du ansvarar för bedömningar, planering av specifika omvårdnadsbehov och upprättar individuella vårdplaner tillsammans med patienten och ev. anhöriga. I ansvaret ligger också att delta i förbättringsarbeten och följa gällande lagstiftning. Egenskaper som positiv attityd, initiativförmåga och engagemang samt förståelse för vikten av samarbete och ett gott bemötande är viktigt.

Vår värdegrund är:

• Självbestämmande och patientnöjdhet
• Trygghet
• Meningsfullhet och sammanhang
• Respekt för privatliv och den personliga integriteten
• Delaktighet
• Gott bemötande

Som anställd i Mölndals stad får du ett generöst friskvårdsbidrag. Om du blir en av oss erbjuder vi dig dessutom en lugn och trygg introduktion.

Kvalifikationer:

• Legitimerad Sjuksköterska
• God datavana
• Körkort
• Dagligen är du gäst i andras hem varför det är viktigt att du kan skapa trygghet samt leverera våra tjänster med kvalitet.
• Kan arbeta strukturerat och målinriktat samt ansvara för helheten.
• Tycka om att arbeta med äldre
• Har en positiv inställning och lätt för att samarbeta

Om du delar vår värdegrund och uppfyller kvalifikationerna ser vi fram emot din ansökan redan idag! Stor vikt läggs på dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering sker urval och intervjuer löpande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-05
Referensnummer: A716092

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Marie Friberg
Enhetschef SSK Äldreboende
Mobiltelefon: 0765-17 26 74

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster