Modersmålslärare i finska, portugisiska, ryska och spanska

Ale kommun med cirka 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Modersmålsenheten är lokaliserad i Nödinge men undervisning bedrivs på flera skolor i kommunen. Drygt 500 elever som läser modersmål i Ale.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär undervisning i modersmål åk 1-9 inklusive bedömning och betygssättning, studiehandledning kan förekomma. Du kommer att planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet både självständigt och i arbetslag.

Kvalifikationer:

Du ska ha språklärarexamen med legitimation eller motsvarande. Du har goda språkkunskaper på såväl modersmålet som i svenska. Du arbetar både självständigt, och tillsammans med andra för att nå högre resultat. För att klara uppdraget är det viktigt att du har kunskaper om det svenska skolsystemet och våra styrdokument. Grundläggande datakunskaper krävs. Du anpassar och planerar undervisningen utifrån elevernas behov och förutsättningar, är ansvarfull och kan förhålla dig professionellt till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter.
B-körkort och tillgång till bil är obligatoriskt eftersom du är verksam över hela kommunen.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse. Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsperioden.
Tidsbegränsat till: 2018-06-18

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-18
Referensnummer: A712005

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Ban Saeed
Enhetschef
Telefon: 0737-73 10 23

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster