Tillbaka

Projektadministratör med erfarenhet av myndighetsutövning

Hultsfred och Högsby kommuner har samordnat den tekniska verksamheten i Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK). ÖSK har sitt huvudsäte i Hultsfred. Förbundet har tre avdelningar: Fastighet, gata/park och VA/renhållning. ÖSK omfattar idag ca 70 anställda i två kommuner. Som projektingenjör kommer du att arbeta under avdelningschefen för gata/park och kommer att ha arbetsuppgifter i förbundets båda kommuner.

Är du en effektiv, IT-mogen och ordningsam administratör med erfarenhet av myndighetsutövning som vill bidra till de samhällsbyggnadsprojekt som vi dagligen jobbar med? Hos oss får du vara med i flera delar av arbetsprocessen från idé till färdig anläggning.
Vi tror att du vet hur man utrycker sig korrekt i skrift och är van vid att jobba med flera projekt samtidigt.

Vi/Östra Smålands Kommunalteknikförbund (ÖSK) söker en projektadministratör med erfarenhet av myndighetsutövning som kan jobba självständigt med remissyttranden men även stötta vår övriga personal i olika typer av samhällsbyggnadsprojekt. Tjänsten är placerad i Hultsfred.

Anställningsform

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid. 
Tillträde: Vi önskar att anställningen ska kunna ske så snart som möjligt eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Arbetsuppgifter

Som projektadministratör hos erbjuder vi ett mångsidigt arbete. Du kommer självständigt att få ansvara för avdelningens olika uppgifter inom myndighetsutövning men även stötta vår övriga personal i de samhällsbyggnadsprojekt som är aktuella för tillfället.
En stor del av arbetet består av att skriva yttranden på tillstånd som söks hos andra myndigheter såsom polis, Länsstyrelsen och Trafikverket. Det kan även bli aktuellt med att hantera andra lokala tillstånd som söks hos vår avdelning där du kommer att få bereda ärendena åt avdelningens ingenjörer eller chef.

Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är utredningsarbete åt övrig personal inför och under pågående samhällsbyggnadsprojekt samt övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter inom avdelningen.

Kvalifikationer

Vi ser att du har praktisk erfarenhet av administrativt arbete gärna med inriktning mot olika typer av myndighetsutövning. Vi lägger stor vikt vid att du har en hög IT-mognad och att du kan utrycka dig väl i skrift.

Dina personliga egenskaper bör omfatta högt ordningssinne, effektivitet, samarbetsförmåga, initiativkraft, ansvarskänsla och förmåga att arbeta självständigt.

Då ÖSK är inne i en expansiv fas med stora och många investeringar de kommande åren, i båda kommunerna, kan det under rekryteringsprocessen bli aktuellt med ytterligare rekryteringar.

Tillsättning av tjänsten kan komma att ske under pågående rekrytering.

Kontaktperson(er)

Jens Karlsson
Avdelningschef
E-post: jens.karlsson@ osk.hultsfred.se

Fackliga kontaktpersoner

Facklig företrädare nås via kontaktcenter
Telefon: 0495 -24 00 00

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2017-10-02

Arbetsgivarens referensnummer A711002


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Hultsfreds kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka via offentliga jobb och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi har valt Offentliga Jobb som rekryteringskanal för att marknadsföra våra lediga tjänster och vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Sök jobbet här >>