Resurspedagog

Ljungviksskolan är en nybyggd F-9 skola som ligger i Gråbo. Skolan är organiserad i arbetslag med ca 100 elever i varje lag. Det finns två F-3 lag, ett 4-5 lag och ett 7-9 lag. Vi arbetar utifrån entreprenöriellt lärande för att öka elevernas motivation, nyfikenhet och drivkraft. Vår skolas fokusområden under läsåret 17/18 är digitalisering och specialpedagogik.

Arbetsuppgifter:

I ett arbetslag vara med och ge elev stöd och stimulans för att utvecklas så långt som möjligt. Stötta genom att variera dagen med olika aktiviteter i och utanför skolans väggar. Arbetet har insatser av mer ingripande karaktär för att stötta elev i relationer med omgivningen.

Kvalifikationer:

Erfaren resurspedagog till elev/grupp i behov av särskilt stöd. Kunnig att arbeta och stötta elever med funktionsskillnader inom NPF. Gärna med erfarenhet av arbete med ensamkommande flyktigbarn.

Antal tjänster: 1 tjänst med möjlighet till förlängning.

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-12
Tidsbegränsat till: 2017-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-28
Referensnummer: A710666

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Lundh
Rektor
Telefon: 0302 - 52 17 33
E-post: ingela.lundh@lerum.se

Fackliga företrädare:

Ebba Wikman Axelsson
Förskollärare
Telefon: 0302-521775
E-post: ebba.wikmanaxelsson@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster