Samordnare till lägerverksamheten

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Våra verksamheter är ofta specialiserade och unika och vänder sig till alla eller stora grupper av göteborgare.
Vi arbetar med flyktingar, missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning och mycket mer. Vi samordnar också " Jämlikt Göteborg" – en långsiktig satsning för social hållbarhet. Vår vision lyder: "Tillsammans har vi kraft att skapa nya möjligheter i människors liv. I ett hållbart Göteborg finns det plats för alla".

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill vara med och förverkliga våra visioner om Sveriges bästa lägerverksamhet!
Vi anordnar lägervistelse för barn, och ungdomar med funktionsnedsättningar, både psykiska/fysiska och social problematik. Lägren bedrivs på fem lägergårdar under helger och lov. Vi arbetar utifrån metoden "lågaffektivt bemötande".

Vi kan nu erbjuda dig ett roligt, meningsfullt och stimulerande arbete som samordnare.
Du kommer ingå i ett team bestående av gruppchef, samordnare, aktivitetsledare, kock, och vaktmästare.
Dina arbetsuppgifter är att samordna, planera och medverka till att genomföra läger för deltagarnas bästa i fokus.
Du kommer att handleda lägerledare genom möten, mejl, telefon och ute på lägergården. Arbetet medför administrativa uppgifter såsom kontakt med socialsekreterare, vårdnadshavare och personal. Dokumentation i Treserva och vår egna databas, uppföljning av statistik och rekryteringsarbete.
Arbetet kommer att medföra både helg- och kvällstjänstgöring.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med någon form av eftergymnasial utbildning med inriktning funktionsnedsättningar eller liknande som vi bedömer är relevant i förhållande till uppdraget.
Du har kunskap om gällande lagstiftning kring funktionsnedsättning och kunskap om samverkan med individ och familjeomsorg inom socialtjänsten.
Du är duktig på att skapa förtroende och goda relationer med andra personer. Du bidrar till att utveckla verksamheten med deltagare i fokus, samarbete och samverkan är en självklarhet för dig.
Du är initiativrik, kreativ och lyhörd. Du ser lösningar istället för problem. Du har en god förmåga att prioritera utifrån verksamhetens uppdrag och fokus. Du har kännedom om Göteborgsstads värdegrund.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2018-02-12. Eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A734095

Andra uppgifter:

B-körkort krävs.

Upplysningar lämnas av:

Stefan Almer
Gruppchef
Telefon: 031-367 94 43
E-post: stefan.almer@ socialresurs.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Lisbeth Carlsson Fjällborg
SACO
Telefon: 031-367 98 98

Yvonne Karlsson
Vision
Telefon: 031-367 93 33

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster