Timvikarier Stödassistenter till Stöd och boende LSS

Vi söker timvikarier till våra bostäder med särskild service enligt LSS och till korttidsverksamheterna för barn och unga. Närmare presentation av arbetsplatserna sker vid intervju.

Arbetsuppgifter:

Du kommer arbeta i det brukarnära tillsammans med engagerade stödassistenter och stödpedagoger med att verkställa beslut brukarna har enligt LSS. Du ger brukarna stöd och omsorg i alla vardagliga situationer där finns behov. Inflytande och delaktighet är viktiga ledord i arbetet och alla brukare skall känna att de har det i sin vardag.

I arbetet ingår att arbeta efter individuellt uppsatta mål brukarens genomförandeplan, att dokumentera händelser av vikt och att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Du utför också dagliga förekommande sysslor så som städ, tvätt, matlagning, handling etc.

Kvalifikationer:

För att kunna arbeta hos oss är det viktigt att du har intresse och förståelse för personer med funktionsnedsättning och att du kan ta till dig de metoder och förhållningsätt vi har och använder. Det är bra om du har körkort.

Då en stor del av arbetsuppgifterna handlar om att kommunicera och dokumentera, krävs goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Om du är utbildad undersköterska, barnskötare, eller stödassistenet och har erfarenhet från arbete inom människovårdande yrken är det meriterande men inte något krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad. Dag, kväll, helg och sovande jour eller vaken natt
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A726412

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Caroline Eriksson
Enhetschef, korttids- och lägerverksamhet
Telefon: 0303 - 239529

Görel Bini Gustavsson
Enhetschef
Telefon: 0303 - 239572

Ingrid Corneliusson
Enhetschef
Telefon: 0303-23 95 22

Fackliga företrädare:

KOMMUNAL
Telefon: 0303-632 70

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster