Hönekulla gård i Mölnlycke söker undersköterskor (tillsvid), Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Precis utanför Göteborg hittar du oss; en nyfiken flygplatskommun som växer stadigt. Våra invånare är yngre än i resten av landet, hit flyttar till exempel gärna barnfamiljer. Kanske vill de åt skogen och sjöarna, kanske är det de korta pendlingssträckorna och den snabba kollektivtrafiken som lockar. Eller kanske är det våra skolor med sina fina resultat och engagerade pedagoger. Det kan ju också tänkas att de är en av dem som driver eller arbetar på något av kommunens 3000 företag.

Hönekulla gård är ett av kommunens särskilda boenden med korttidsverksamhet. Huset består av fyra plan. Det finns tjugo lägenheter per plan på våning tre och fyra, hälften av dessa lägenheter används till korttidsboenden. Lägenheterna är ungefär 35 kvadratmeter och består av hall, badrum och vardagsrum med kokvrå. På varje plan finns också två samlingsrum med kök/matplats och balkong i anslutning. På Hönekulla gård finns också en varmvattenbassäng.

Arbetsuppgifter:

För att trivas hos oss bör du ha en prestigelös och serviceinriktad inställning samt vara genuint intresserad av att möta människor i behov av vård och omsorg. För att lyckas i det här arbetet bör du tycka om att tempot kan skifta mellan olika dagar och olika tider under dygnet. Det är också viktigt att du är lyhörd för vad som förväntas av dig och kan rycka in där du bäst behövs för stunden. Genom rehabiliterande insatser och ett stort socialt engagemang arbetar vi för att göra våra gästers/hyresgästers tillvaro meningsfull och innehållsrik. I arbetsuppgifterna ingår dessutom kontakt med anhöriga, medverkan vid vårdplanering, social dokumentation samt kontaktmannaskap. För dokumentation och planering används anpassade datasystem. Hönekulla gård är miljödiplomerad verksamhet och vi arbetar aktivt med miljöarbete.Vi ser gärna att detta ska ligga även dig varmt om hjärtat.

Kvalifikationer:

Undersköterskeutbildning är ett krav. Vi söker dig som är positiv, flexibel, initiativrik och kvalitetsmedveten. Du skall sätta gästens/hyresgästens behov och önskemål i centrum och behandla alla med respekt och omtanke. Du ser som ditt självklara ansvar att medverka till en positiv anda, ett gott samarbete och gott kamratskap. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: . Dag/kväll/helg/natt ingår

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A737331

Andra uppgifter:

Vi påbörjar rekryteringsarbetet efter hand som ansökningarna kommer in.

Tjänsten tillsätts med förbehållet att den inte tas i anspråk av eventuell övertalig personal.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Veronica Bengtsson
Enhetschef
Telefon: 031-724 63 72

Annika Orrvad
Samordnare
Telefon: 031-724 63 85
E-post: annika.orrvad@harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 63 94
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster