Vill du vara med som samordnare och utveckla framtidens hemtjänst?

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Som samordnare och medarbetare i Partille kommuns hemtjänst är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. I samarbete med dina kollegor får du som samordnare möjlighet att påverka framtidens hemtjänst. Hemtjänstens arbete utgår från brukarfokus genom salutogent förhållningssätt och arbete med ständiga förbättringar.
Vi letar efter dig som har höga ambitioner och vill påverka. I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet. Med utgångspunkt i värdeorden allas lika värde, professionalitet och framåtanda utvecklar vi kommunen med fokus på våra invånare. Hos oss gör du skillnad.
Som samordnare inom hemtjänsten ansvarar du bland annat för schemaplanering av beviljade insatser enligt biståndsbeslut och du har ett nära samarbete med enhetschef.
Samordnartjänsten är en arbetsledarfunktion där ditt arbete kommer att präglas av verksamhetens rutiner och riktlinjer. Du ansvarar över den dagliga planeringen, bemanningen samt har löpande kontakt med brukare, anhöriga och övriga externa och interna kontakter. Du ansvarar för planeringen och administrationen av det dagliga operativa arbetet och vi ser därför gärna att du har ett ekonomiskt tänk.

Kvalifikationer:

Du är en nyckelperson i verksamheten och driver den mot uppsatta visioner och mål. Du både vårdar och utvecklar relationerna med din personal, myndigheter, organisationer, kunder och deras anhöriga. Rollen innebär många interna och externa kontakter, vilka ställer höga krav på att du är kommunikativ, både i tal och i skrift.
Vi söker dig som har ett tydligt intresse för helheten och äldreomsorgens alla verksamhetsområden samt god förmåga att skapa positiva och resultatgivande samarbetskontakter. Här har du möjlighet att göra skillnad i folks vardag på riktigt.
Välkommen till Partille Kommun!

Högskoleutbildning inom administration/organisation eller motsvarande är meriterande.
Erfarenhet av arbete som samordnare är meriterande.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Minst B-körkort är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid enligt överenskommelse. 6 månaders provanställning kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-29
Referensnummer: A711948

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Linn Wik
Enhetschef Sävedalen
Telefon: 031-792 98 77

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster