Skolsköterska till Gymnasiesärskolans individuella program

Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad.
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling.
I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång.Arbetsuppgifter:

Eleverna är på olika utvecklingsnivåer med utvecklingsstörning och olika tilläggshandikapp så som t ex autism, epilepsi, synnedsättning mm.
Vi söker dig som vill arbeta med den medicinska delen av elevhälsan för ungdomar mellan 16-24 år inom områdets gymnasiesärskolor, individuella programmet. Vi vill också att du tillsammans med rektor och elevhälsan samt övrig personal på skolan arbeta förebyggande, hälsofrämjande och åtgärdande för en god arbetsmiljö i allmänhet samt en god lärmiljö som främjar lärandet, utvecklingen och hälsan i synnerhet.

Tjänsten innebär arbete på flera enheter och med elever med olika typer av funktionsnedsättningar.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning till barnsjuksköterska, distriktssköterska och eller skolsköterskespecifik högskoleutbildning. Vi lägger stor vikt vid att du har ett intresse och kunskap om vår elevgrupp. Då tjänsten innebär många kontaktytor ser vi vikten av att du är social och lyhörd person med mycket god samarbetsförmåga.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A695260

Andra uppgifter:

Vi erbjuder friskvårdsbidrag samt rabatter på olika aktiviteter. Vi erbjuder även cykelförmån som innebär att cykel kan hyras under en fast period mot ett månatligt nettoavdrag, eller köp av cykelrelaterad utrustning.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att nödvändiga beslut fattas. Intervjuer kommer att ske under ansökningstiden.
Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag: Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp

Upplysningar lämnas av:

Helena Jernqvist
Rektor
Telefon: 0727-159198

Kerstin Damgaard
Rektor
Telefon: 031-3671850

Susanne Lingefjärd Hedqvist
Medicinskt ledningsansvarig
Mobiltelefon: 0702-239125
Telefon: 031-367 01 40

Fackliga företrädare:

Åsa Sundin, Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0703-457995

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster