Lärare i förberedelseklass - Vikmanshyttans skola

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en lärare till förberedelseklass.

Arbetsplats: Vikmanshyttans skola.

Vill du jobba på den lilla skolan med den fantastiska naturen? Ansvara för planering och genomförande av undervisning i klass. Utifrån gällande styrdokument och lagstiftning arbetar tillsammans mot nya mål i vår fina skola med nyrenoverat personalrum?
Då tycker vi du ska höra av dig och komma och se vad vi har att erbjuda!

Kvalifikationer:

Legitimerad lärare. Du bör ha lätt för att samarbeta och ha ett genuint intresse att se framgången och tillgången hos våra elever. Du ser varje elev som den individ den är och arbeta för att ge alla de förutsättningar de behöver för att utvecklas så långt som möjligt. Vi söker en stabil och positiv person som kan jobba framåt tillsammans med oss på vår fina skola!

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde vårterminen 2018.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14

Arbetsgivarens referensnummer: BN 159/17

Upplysningar lämnas av:

Marith Göransson
Rektor
Telefon: 0225-346 30

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka