Lärare i fritidshem/ Fritidspedagog till Kareby skola

Kareby skola är en liten skola några kilometer norr om Kungälvs centralort. På skolan går ca 210 elever från förskoleklass till klass 6 och här finns också fem fritidshem. Vi är idag 32 engagerade personer som tillsammans arbetar för att eleverna ska trivas och nå kunskapskraven. Kareby skola är den lilla skolan där alla känner alla och vi tar ett gemensamt ansvar för att skapa ett lustfyllt lärande i en trygg miljö för alla våra härliga barn. Vi har, vid några tillfällen i veckan, planerade rastaktiviteter för eleverna, bl.a. med syftet att skapa utökad samhörighet eleverna emellan. Skolan arbetar också efter ett hälsotema med grundteman som rörelse, sömn och stress samt kost.

Arbetsuppgifter:

Ditt huvudsakliga arbete kommer att vara på ett av våra fritidshem. Du kommer att träffa barn i åldrarna sex till tolv år. Du kommer även att arbeta som resurs i klass eller förskoleklass tillsammans med klasslärare. Fritidsverksamheten börjar sex på morgonen och slutar sex på kvällen. Dina arbetstider kommer därför dagligen att variera mellan dessa tider.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är lärare med inriktning mot förskoleklass och fritidshem, fritidspedagog eller har annan lämplig utbildning/erfarenhet för tjänsten. Vi vill att du ska vara flexibel och se samarbete som en självklar förutsättning för din egen och verksamhetens utveckling. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt samt en stor förmåga i att möta barn på deras egen nivå. Vi förväntar oss ett engagemang för att utveckla verksamheten på fritidshemmen och att du har god kännedom om de statliga mål och krav som finns beskrivna i styrdokumenten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och erfarenhet ses som meriterande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A732205

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Cathrine Pettersson
Rektor
Telefon: 0303-238170, 0738-475600

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster