stödassistent vaken natt- autism

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill arbeta vaken natt på en visstidsanställning inom boende för vuxna med intellektuell funktions nedsättning samt autism och problemskapande beteende.

Vi söker en heltidstjänst och två deltidstjänster, alla tre är varannan helgtjänstgöring. De dagar du är ledig vecka 1, arbetar du vecka två. Det innebär att du får ett färdigt schema.
Arbetet innebär att ge all omvårdnad som behövs. Arbetsuppgifterna inkluderar hushållssysslor såväl som känslomässigt stöd som stöd vid hygiensituationer , och att du arbetar efter de rutiner som finns runt de boende. Det är också viktigt att dokumentera i vårt datasystem, och läsa och svara på arbetsmejl.

Kvalifikationer:

Önskvärt är påbörjad stödassistentutbildning eller motsvarande utbildning. Det viktigaste är att du förstår att sätta boende i fokus, och arbetar med ett lågaffektivt bemötande i alla lägen.
Om du har arbetat med personer problemskapande beteenden innan är det en stor fördel, eller haft liknande arbetserfarenheter med utmanande situationer i arbetet med känsliga personer .
Du behöver ha datavana, och tala, skriva och förstå svenska i hög grad då det är mycket viktigt i arbetet att dokumentera, och kommunicera.
Om du har arbetat på flera sätt med kommunikation så som teckenspråk, tecken som stöd eller kommunikation med bildstöd eller liknande är det också meriterande.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas, samt intyg att du har gått e-utbildningarna nedan gällande autism, medicin delegering, och de 2 utbildningarna gällande anhöriga.

Dessa är gratis och du hittar webbutbildningarna på;

https://www.partille.se/arbete--foretagande/upphandling--inkop/for-utforare-inom-hemtjanst/riktlinjer-for-vard--omsorg/delegering/
www.e-autism.se .
https://nka.contento.se/portal/.

Framförallt är det personlig lämplighet som väger tyngst vid denna rekrytering. Du behöver vara trygg i dig själv, se möjligheter i svårigheter, tycka om att utmana dig själv i arbetet, och ha ett stort hjärta ,mycket tålamod och humor.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader
Tillträde: en tjänst så snart som möjligt de andra två i september
Tidsbegränsat till: 2017-10-22

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-21
Referensnummer: A705820

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Anders Tengdahl
Enhetschef- Boende med särskild service
Telefon: 031-7929518
E-post: anders.tengdahl@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster