Kundansvarig

Higab ägs av Göteborgs Stadshus AB som är en del av Göteborgs Stad. Vi har som uppdrag att äga, förvalta, bygga och utveckla fastigheter i Göteborg. I beståndet ingår bland annat kulturbyggnader, arenor, lokaler för utbildning, handel, hantverk och småindustri. Verksamheten ska medverka till Göteborgs Stads utveckling. Bolaget omsätter 750 mnkr, har ca 75 anställda och ett fastighetsbestånd på drygt 670 000 m². Detta gör Higab till en av de större aktörerna på fastighetsmarknaden i Göteborg. Higab förvaltar byggnader från många tidsepoker och för många olika ändamål. Flera av byggnaderna är kulturhistoriskt värdefulla och utgör en viktig del av Göteborgs kulturarv. Merparten av dem innehåller verksamheter som präglar staden. För mer information, besök www.higab.se


Arbetsuppgifter:

Som en av elva kundansvariga ska du vara med och driva verksamheten. Du arbetar direkt under vår fastighetschef. Du kommer att ha resultatansvar vilket innebär att du ska leda arbetet med budget för de fastigheter du ansvarar för. Du kommer att ha ansvar för omförhandling av hyresavtal, uthyrning och marknadsföring av lokaler. Du kommer även att göra hyres- och lönsamhetsberäkningar. I rollen ligger också ansvar för löpande förvaltning samt att skriva uppdragsbeskrivningar för lokal-anpassningar till våra interna projektledare.

Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga kundansvariga och tillsammans verka för att Higab når bolagets högt ställda mål på kundnöjdhet. En tydlig framgångsfaktor för att nå dessa mål är en god och kontinuerlig samverkan med kunderna.

Vi arbetar ständigt med att utveckla vårt arbetssätt och det är därför viktigt att du både bidrar med din erfarenhet och ser till helheten i organisationen för att vi tillsammans ska lyckas.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med erfarenhet från fastighetsbranschen och som framgångsrikt har arbetat med kunders behov av ändamålsenliga lokaler. Du har haft resultatansvar. God kännedom om hyreslagstiftningen och förhandlingsarbete är särskilt meriterande samt erfarenhet av strukturerat arbetssätt mot kund. Du bör ha högskoleutbildning eller motsvarande kunskaper. Som person är du affärs- och målinriktad, drivande och har förmåga att se din verksamhet som en del av helheten. Du är också kommunikativ och har hög social kompetens.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A739069

Andra uppgifter:

Vi erbjuder ett intressant arbete kopplat till Göteborgs mest kända och karaktäristiska byggnader. Vi är delaktiga i stadens utveckling och har nära samarbeten med Göteborgs Stads övriga bolag och förvaltningar. Bolaget strävar efter tydliga mål på kort och lång sikt och vi har just inlett en ny målperiod som sträcker sig till 2021. Detta är en tjänst för dig som vill arbeta i en positiv företagskultur där vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, där vi bryr oss, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Upplysningar lämnas av:

Martin Dahlberg
Mobiltelefon: 0763-17 07 41

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster