Lärare i idrott och hälsa f-5 till Östad skola

Östad skola är en f-5 skola med i dagsläget ca 120 elever. Skolan ingår i Östad skolenhet med tillhörande fritidshem och två förskolor. På enheten arbetar ca 30 personer.
Arbetsplatsen präglas av ett elevnära arbetssätt där du som pedagog kommer i kontakt med alla elever på skolan. Alla elever ska känna sig trygga med alla pedagoger.


Arbetsuppgifter:

Som idrottslärare arbetar du med både idrott och hälsa samt annan ämnesundervisning beroende på behörighet och även viss del som resurs i olika elevgrupper.
Du tillhör ett av skolans arbetslag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott och hälsa, gärna i kombination med annan ämneskompetens.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-03-05

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-02
Referensnummer: A744265

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Lena Antonsson
Rektor, förskolechef
Mobiltelefon: 0727 451919
Telefon: 0302 521919
E-post: lena.antonsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster