Samordnare/ Undersköterska till Hemvården Kållered

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Till område Hemvård, omvårdnadsteam Kållered söker vi en samordnare/undersköterska. Tjänsten är tillsvidare med start 1 oktober 2017. Arbetsuppgifterna är en kombination av administrativt arbete och direkt vårdarbete ute i hemtjänsten.

I samordnaruppgifterna ingår att vara första kontakten ut till våra kunder och deras anhöriga och ansvara för att genomförandeplaner upprättas. Du för löpande daganteckningar i journalsystemet, samt annan dokumentation av vikt runt kunden. Du är ansvarig för korttidsrekrytering och för att utbilda ny personal i schemaläggningssystemet. Du har ett nära samarbete med hemvårdens centrala planeringsenhet som är den enhet som sköter kundplaneringen och samordnar schemaläggningen för hela hemvården. Därutöver gör du beställningar samt olika kontroller och tar fram statistik vid behov. Du är även ansvarig för att hålla i alla morgonrapporteringar.

Som undersköterska kommer du tillsammans med övrig personal i omvårdnadsteamet sörja för enskilda personers dagliga livsföring i deras egna hem. Det innebär att stödja personerna med personlig vård och omsorg, stimulera till aktivitet samt ge andra stödinsatser. Du anpassar omvårdnaden utifrån individens behov, resurser och livsstil och i enlighet med det biståndsbeslut som finns. I ditt arbete ingår också att tillsammans med övriga arbetsgruppen planera och utveckla arbetet, samordna insatserna kring vårdtagaren och att löpande dokumentera.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har omvårdnadsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig. Vi vill att du har erfarenhet från omvårdnadsarbete i minst två år och dokumenterad erfarenhet av administrativt arbete.

Som person är du flexibel, ansvarstagande, har förmåga att ha ”många bollar i luften” samtidigt som du är strukturerad och serviceinriktad.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor. Du är trygg i dig själv och kan arbeta självständigt. Det är av stor betydelse att du har en god ekonomisk förståelse och kan se organisationens helhet.

Ett nära samarbete med andra inom och utom arbetsplatsen kräver att du har en mycket god samarbetsförmåga och är lyhörd för andras behov. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.

Du ska ha körkort och du behöver kunna tala, skriva och förstå det svenska språket. Datavana är ett krav.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-10-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-25
Referensnummer: A705763

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.


Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Eva Lundberg
Enhetschef
Telefon: 031 - 315 26 33
E-post: eva.lundberg@molndal.se

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
KOMMUNAL
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster