Stödassistent / USK / Stödpedagog, 100% TV

Öckerö kommun erbjuder ett stimulerande arbete i en utvecklingsinriktad och kreativ skärgårdskommun. Kommunen ligger två mil väster om Göteborg med snabbuss från centrala Göteborg. Vi välkomnar dig till en positiv och trevlig arbetsplats!

Var är du?
Vi satt här i personalgruppen på Daglig verksamhet och gruppbostad och planerade för hösten och nästa år. Då upptäckte vi att vi saknar Dig till vårt arbetslag. Vi söker Dig som är intresserad av att förändra vardagen för människor i Öckerö Kommun och medverka till att de som har Daglig verksamhet och/eller bor i en bostad med särskild service i Öckerö kommun får ett mer innehållsrikt liv.

Arbetsuppgifter:

Du har ett stort intresse och engagemang av att arbeta med människor med intellektuella funktionsnedsättningar/AST. Brukarna har ett stort behov av stöd och omvårdnad i alla situationer. Arbetsuppgifterna varierar och innebär allt från pedagogiskt stöd i vardagen, till personlig omvårdnad. Schema dag, kväll och helg. Tjänsten är fördelad både i gruppbostad samt på Daglig verksamhet.

Kvalifikationer:

Du är, precis som vi, intresserad av att arbeta med lågaffektivt bemötande. Du har autismspecifik kunskap och ett genuint intresse för målgruppen inom LSS. Du kan arbeta kvalitetssäkrande och metodutvecklande och vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet av målgruppen inom boende/daglig verksamhet.

Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt samt värdesätter ett gott samarbete ser vi som självklart. Du ska tycka om att bidra till utveckling och kvalité både för den enskilde och i arbetsgruppen.

Du skall ha en för verksamheten lämplig utbildning på lägst gymnasienivå, Omvårdnadsprogrammet eller liknande men även HY-nivå, högskolenivå eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren prövar likvärdig. Erfarenhet av arbete med personer med psykiska funktionshinder som autism är önskvärt. Körkort erfordras.

Som person är du prestigelös och tycker om att diskutera samt reflektera över lösningar. Du är också lugn och kan hantera affektlägen. Tror du, som vi, att kunskap, glädje och engagemang leder till att människor med funktionsnedsättning får ett rikare liv? Känner du att detta passar in på dig så ska du söka detta jobb! Vi ser fram emot att träffa dig på en intervju!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-11-05
Referensnummer: A721909

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att hållas löpande under annonstiden.

Öckerö kommun har gjort medieval för denna rekrytering och vi undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Eliasson
Enhetschef
Telefon: 031-97 88 65

Lena Bos
Metodutvecklare
Telefon: 031-97 88 75

Fackliga företrädare:

Nås via kommunens växel
Telefon: 031-97 62 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster