Lärare åk 1 - 3 till ny skola i Biskopsgården

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och bygga upp en alldeles ny skola?

Vi erbjuder nu kreativa och engagerade pedagoger en unik möjlighet att vara med att från grunden bygga upp och forma en helt ny skola. Skolan är en en tvåparallellig F-1 skola, och där behöver vi nu behöver utöka med ytterliggare en lärare. Skolan kommer successivt att byggas ut till en F-6 skola.

Av våra elever är många nyanlända eller har kort tid i Sverige. Därför lägger vi stor vikt vid det språkutvecklande arbetssättet. Vi vill skapa en trygg skola för våra barn och utveckla ett gott samarbete med föräldrarna.

Du kommer att ingå i ett arbetslag med andra lärare och fritidspedagoger. Tillsammans ansvarar ni för att planera, utvärdera och utveckla undervisningen. I arbetet kommer ni att ha stöd av speciallärare. I arbetet ingår
även att dokumentera, följa upp samt kommunicera mål och utveckling med elever och vårdnadshavare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som legitimerad lärare, behörig att undervisa i de tidigare åren och som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Det är meriterande om du har behörighet i Svenska som andraspråk, samt har erfarenhet från undervisning i ämnet. Du är väl insatt i styrdokumenten och kan omsätta dem i praktiken.

Eftersom skolan är ny behöver du vara innovativ och flexibel samt trivas med att utveckla och att utvecklas. Vi vill att du är en engagerad och trygg pedagog med ett gott förhållningsätt både i mötet med elever och vuxna. Eftersom våra pedagoger arbetar i team är det viktigt att du trivs med att arbeta i team och har en god samarbetsförmåga. Då skolan är en mångkulturell skola är det extra viktigt att du kan vara en god språklig förebild för våra elever.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: 503/17

Andra uppgifter:

Rekryteringen kan påbörjas under annonseringstiden.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i förvaltningens eller stadens omställningsarbete.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån. Vi har rökfri arbetstid.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Fredrik Larsson
Rektor
Telefon: 031 - 366 65 52
E-post: fredrik.larsson@ vh.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Andrea Meiling
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 00

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 50 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster