Administratör till Kärraskolan

Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 49 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.


Arbetsuppgifter:

Vill du vara spindeln i nätet och vara med och skapa framtiden på vår nya skola som står färdig 2018? Det kommer bli en fantastisk arbetsmiljö såväl inne som ute, där Kärraskolans grönska lyfts fram och inomhus en fräsch och modernt utrustad skolan. Kärraskolan är en skola för alla - där lust och kunskap är i centrum. Skolan är en F-9-skola som är belägen i centrala Kärra. Hos oss finns ca 90 anställda och ca 790 elever i åldrarna 6 - 16 år uppdelat i fyra enheter, en F-3, 4-6, 7-9, särgrundskola 1-9 och sju fritidsavdelningar.

Kärraskolan strävar efter att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på inför vuxenlivet. Vår målsättning är att vi ska vara en skola där elever, personal och föräldrar trivs och har ett gemensamt ansvar för att skapa goda förutsättningar för lärande.

Du är tillsammans med skolans andra administratör skolans ansikte utåt i kontakter med elever, vårdnadshavare och personal. Du har en central roll på skolan och är spindeln i nätet i många frågor. Du kommer ingå i skolans administrativa team tillsammans med tre rektorer, intendenten och skolans andra administratör som du kommer jobba mycket tätt med.

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat arbete i vårt lönesystem Personec samt fakturahantering, kontering, beställningar och kontroll av avtal och upphandlingar i Winst. Mycket av arbetet sköts i elevsystemet Procapita där bland annat betygs- och elevregistrering hanteras. Du arbetar också i Hjärntorget som är den digitala läroplattform skolan och Göteborgs stad använder kommunikationsväg mot lärare, elever och vårdnadshavare. I arbetet ingår även övriga administrativa uppgifter som förekommer på skolan så som handläggning av vikarieanskaffning, framtagning av statistik och hantering av skolbusskort.

Hos oss erbjuds du ett självständigt och varierat arbete med stor möjlighet att ta eget ansvar!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning, gärna med administrativ påbyggnadsutbildning. Du har även erfarenhet av administrativt arbete. Du ska ha god vana att arbeta i olika IT-system och har du erfarenhet av att arbeta i Göteborgs Stads datasystem Personec, Winst och Procapita är det meriterande.

Som person är du serviceinriktad och trivs med en variation av arbetsuppgifter. Arbetet ställer krav på att du kan arbeta självständigt, strukturera ditt arbete och ta egna initiativ.

En god förmåga att samarbeta och att skapa förtroendefulla relationer kommer att krävas eftersom arbetet innebär mycket kontakt med chefer och medarbetare. Eftersom arbetet innebär både muntlig och skriftlig kommunikation behöver du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Har du dessutom förmåga att snabbt sätta dig in i nya IT-system och har god datavana så ser vi fram emot din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att påbörjas innan sista ansökningsdag.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde 2018-02-05 enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A741453

Andra uppgifter:

Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Norra Hisingen arbetar vi för en god och hälsofrämjande arbetsmiljö och erbjuder bland annat friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.

Till dig som företräder bemannings- och rekryteringsföretag:
Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Skall Billborg
Rektor Kärraskolan
Telefon: 031-366 96 16

Fackliga företrädare:

Sophie Wikman
Vision
Telefon: 031-366 88 22

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster