KVALITETSSAMORDNARE

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Bildningsförvaltningen söker en Kvalitetssamordnare.

Är du en relationsbyggande person som tycker om att arbeta strukturerat och med ett kreativt förhållningssätt? Känner du igen dig och har rätt kvalifikationer? Då är du personen vi söker och ser framemot Din ansökan!

Arbetsuppgifter: Som Kvalitetssamordnare har du en central roll i förvaltningens systematiska kvalitetsarbete. Du kommer att få en betydelsefull roll på förvaltningen där du kommer att driva, utveckla, samordna och följa upp förvaltningens kvalitetsarbete. Under våren kommer vi att arbeta med SIQ – en modell som bygger på att skapa en helhetssyn och bidra till en kultur som prioriterar ständigt förbättringsarbete. Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete med förvaltningschef och avdelningschefer. I uppdraget ingår också att ansvarar för att rapportera, analysera, sammanställa statistik och skriva utredningar.

Vi erbjuder förmånligt flextidsavtal, semesterväxling, friskvård på arbetstid och rabatterat gym/badkort.

Kvalifikationer:

Tjänsten kräver en mycket god förmåga att se helheten och att anpassa lösningar efter de förutsättningar som finns. Krav är en akademisk utbildning som statsvetare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vidare krävs det att du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer för att uppnå resultat och att du vill bidra till en prestigelös och utvecklande arbetsmiljö. Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med god personlig mognad samt att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Du ska ha god förmåga till reflektion och analys samt att uttrycka dig väl i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete i en politiskt styrd organisation är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via Offentliga jobb.

Vi har gjort vårt medeval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-04-03

Arbetsgivarens referensnummer: BN 1/18

Upplysningar lämnas av:

Stefan Grybb
Förvaltningschef
Telefon: 0225-341 78

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka