Projektledare inom förorenade områden

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Miljöförvaltningen arbetar med tillsyn och prövning enligt miljöbalken och livsmedelslagarna. Vi arbetar också med förebyggande och strategiskt miljöarbete. Förvaltningen arbetar på uppdrag av miljönämnden som är en fristående kommunal nämnd. På förvaltningen arbetar idag 22 personer och arbetet leds av en förvaltningschef. Förvaltningen är indelad i arbetsgrupper med samordnare för respektive verksamhet.

Arbetsuppgifter:

Vi behöver förstärka förvaltningen med en person som kan arbeta med Mölndal stads miljömål nummer 5. Målet är att ”Samtliga idag (2012) kända potentiellt förorenade områden av riskklass 1 och 2 ska vara riskbedömda och vid behov åtgärdade.

Aktuella arbetsuppgifter kommer vara att driva ärenden från ansvarsutredning och riskklassning och vidare mot en eventuell sanering.

Tjänsten är en allmän visstidsanställning under 1 år med möjlighet till förlängning med 1 år.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lämplig högskole- eller universitetsutbildning. Vi vill att du har erfarenhet från att utföra ansvarsutredningar, riskklassa objekt enligt MIFO-modellen samt driva ärenden om förorenad mark. Det är en fördel om du arbetat med ansökningar om statliga bidragsmedel. Du har en god social kompetens som bidrar till att skapa en bra kommunikation och dialog. I en rådgivande roll kan du på ett professionellt sätt förmedla information. Du uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt och har goda datorkunskaper. Du bör ha erfarenhet av myndighetsutövning och tillämpning av gällande lagstiftning.

Som medarbetare har du en mycket god kommunikations- och samarbetsförmåga och deltar aktivt i samarbetet med andra. Du har god förmåga att arbeta självständigt och att prioritera ditt arbete. B-körkort är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-02-01. Visstidsanställning med start så snart som möjligt i ett år, med möjlighet till förlängning ytterligare ett år.
Tidsbegränsat till: 2019-01-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-29
Referensnummer: A736616

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Per Kaarle
Miljöchef
Mobiltelefon: 0704-67 72 50
Telefon: 031-315 17 01
E-post: per.kaarle@molndal.se

Fackliga företrädare:

Marita Gustafsson
Vision
Telefon: 031-315 17 16
E-post: marita.gustafsson@ molndal.se

Linda Vidberg Östberg
Naturvetarna
Telefon: 031-315 17 18
E-post: linda.vidberg-ostberg@ molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster