Legitimerad sjuksköterska till Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

I hemsjukvården arbetar legitimerade sjuksköterskor, distriktssjuksköterskor samt undersköterskor. Arbetet kräver att vi blandar SoL och HSL uppgifter och hjälps åt under natten. Vissa nätter åker du i ensam i en bil/patrull och andra nätter åker du tillsammans med en undersköterska.

Att vara sjuksköterska i hemsjukvården inom nattpatrullen innebär att du kommer arbeta med sjuksköterskeuppgifter inom både HSL samt Sol efter biståndsbeslut. Du utgår från hemsjukvården och arbetar mot patienter i ordinärt boende men även mot särskilt boende. Du arbetar i nära samarbete med undersköterskor och/eller sjuksköterska i team.

Målet med hemsjukvården är att personen som får hjälpen skall kunna bo kvar hemma (om så önskas) och få vård och behandling i hemmet.

Arbetet är varierande med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter inom HSL. Vi arbetar även med ett utökat sjuksköterskeansvar i samverkande sjukvård mot 1177, MÄVA, SOS med IVPA larm samt assistansuppdrag. Procapita används som journalsystem.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad sjuksköterska där det är meriterande om du har vidareutbildning inom relevant område.

Du har erfarenhet av arbete inom hemsjukvård eller med äldre personer. Det är meriterande om du är van vid att arbeta natt.

Du är positiv och ser möjligheter, är flexibel, har god samarbetsförmåga, är noggrannhet och ansvarstagande. Du har god beslutsförmåga samt god planeringsförmåga i din roll som sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort och datorvana är ett krav för tjänsten där vi gärna ser att du har kunskaper i Procapita, Klara SVPL och Pascal.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid. 64,22%
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A730047 - Kopia

Andra uppgifter:

Vi arbetar med löpande urval där vi gärna ser att du söker tjänsten så fort som möjligt. Tjänsten kommer att tillsättas efter sista ansökningsdatum.

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Helena Arkemar
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 89
E-post: helena.arkemar@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Lena M Larsson
Vårdförbundet
Telefon: 0520-65 98 65
E-post: lenam.larsson@ lillaedet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster