ENHETSCHEF till enheten för Barn och Ungdom

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att genom att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. Detta innebär bland annat att Hedemora kommuns fokusområden är integration, jämställdhet och miljö. Vi erbjuder goda boendemiljöer, bra förskolor och skolor samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Socialförvaltningen söker en enhetschef till enheten för Barn och Ungdom.

Är du en driven, ordningsam och engagerad ledare som vill göra skillnad? Sök jobb hos oss!

Arbetsuppgifter: Som enhetschef ingår du i ledningsgruppen där ni tillsammans arbetar fram gemensamma strategier för utvecklingsarbetet. Du leder och driver utvecklingen framåt på enheten och till din hjälp har du duktiga och engagerade medarbetare. I rollen som enhetschef arbetar du med övergripande planering, ekonomi, förbättrings- och utvecklingsarbete samt leder och coachar din personal.

Kvalifikationer:

Du har högskoleexamen inom socionomprogrammet, sociala omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Har du någon form av ledarskapsutbildning eller haft ledande befattning med personalansvar ses det som meriterande. Även erfarenhet inom verksamhetsområdet Barn och Ungdom ses som en stor merit.

Som person är du självgående och tar ansvar för dina uppgifter. Du är också flexibel och ser förändringar och möjligheter i arbetet. Samverkan är för dig något självklart.

Övrigt:

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi eftersträvar mångfald på vår arbetsplats.
Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.

VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Ansök snarast då intervjuer sker löpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-06-06

Arbetsgivarens referensnummer: S 10/18

Upplysningar lämnas av:

Agneta Ivåker
Förvaltningschef
Telefon: 0225-340 44

Åsa Olsson
Avdelningschef
Telefon: 0225-340 45

Facklig(a) företrädare
Facklig företrädare nås via kommunens växel.
Telefon: 0225-340 00

Tillbaka