Samordnare

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Korttidshem för barn och unga erbjuder nu en stimulerande, spännande och utvecklande tjänst som samordnare. Verksamheten syftar till att erbjuda anhöriga till barn och ungdomar med funktionsnedsättningar avlasting, och tid för eventuella syskon, samt ge det enskilda barnet/ungdomen möjlighet till en meningsfull fritid och social samvaro.
Som samordnare inom korttidsverksamheten är du en viktig del i organisationen. Du arbetar med schemaplanering, vakanstäckning och planering av deltagarnas introduktioner och vistelser.
Du har brukar-, medarbetar-, och anhörigkontakter och ansvarar tillsammans med enhetschef för rekrytering av timavlönade till verksamheten samt håller i planering för bredvidgångar och introduktion av personal. Fokus är alltid att uppnå en god kvalitet för brukare såväl som för medarbetare i de insatser som vi verkställer. Du arbetar främst administrativt men är även behjälplig i direktarbetet i samband med deltagarnas morgonrutiner på vardagarna. Arbetstiden är förlagd vardagar mellan 07.30 -16.00.

Kvalifikationer:

Du bör ha högskole- eller YH-utbildning inom området, alternativt tidigare erfarenhet av liknande arbete som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter är starkt meriterande.
Du skall ha kunskap om arbetstidslagen samt erfarenhet av att arbeta med schemaläggning och personalplanering ur ett budgetperspektiv.
Som person är du flexibel, idérik, strukturerad samt initiativ-, och ansvarstagande. Det är av hög vikt att du fungerar i och inspireras av en verksamhet där tempot är högt och arbetsuppgifterna är skiftande.
Du skall även ha god samarbetsförmåga, vara lösningsfokuserad och se möjligheter till utveckling.

Körkort är ett plus.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: September

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-24
Referensnummer: A696601

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Upplysningar lämnas av:

Anna Jennbacken
Enhetschef
Telefon: 031-792 1103

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster