Timvikarie sökes till Åkeredsskolan

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en engagerad timvikarie som vill arbeta tillsammans med oss på Åkeredsskolan i Västra Göteborg!

Skolan ligger i ett villa-/radhusområde med gångavstånd till havet och har ca 340 elever i åk F-6. Tack vare gångavståndet till havet har Åkeredsskolan en lång tradition av marina inslag i verksamheten. På skolan finns även fritidshem.

Skolan har tillgång till en stor utomhusyta med bland annat en kommunal lekplats i direkt anslutning till skolgården. Där finns bland annat fotbollsplan och skatepool. Åkeredsskolan är med i trivselledarprogrammet vilket innebär att elever är aktiva och leder lekarna på rasterna. Målet är att minska konflikter mellan elever samt bidra till att värderingar och förhållningssätt som inkludering, vänlighet och respekt blir en självklarhet för alla.

Som timvikarie täcker du upp för ordinarie personals frånvaro och genomför undervisning för eleverna i förskoleklass, fritidshem eller skola.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med pedagogisk utbildning eller dokumenterad erfarenhet av att jobba med barn och unga.

Som timvikarie kommer du att arbeta i olika verksamheter och åldrar. Det är därför viktigt att du som person är öppen för att möta nya människor. För dig är det en självklarhet att ta egna initiativ på arbetet och du är inte rädd för att fråga dina kollegor om det är något du undrar över.

Ibland kommer du att få hoppa in med kort varsel, vid såväl planerad som oplanerad frånvaro, vilket förutsätter att du är flexibel som person.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A713613

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Klyver
Rektor
Telefon: 031-3664562
E-post: magnus.klyver@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Irene Andersson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 31

Carl-Gustav Huld
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 57 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster