Almåsskolan söker speciallärare till specialpedagogiskt team.

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Almåsskolan är efter 1 januari 2017 en F-9 enhet bestående av Valåsskolan F-3, Almåsskolan 4-9 samt Skånhällaskolan 8-9. Alla enheter ligger inom gångavstånd i centrala Lindome. Vi har både skön natur och pendeltåg runt knuten. Du tar dig till Göteborgs centralstation på 18 minuter.
Digitala läromedel och IKT är en naturlig del av vår undervisning. Vi gör nu en stor satsning på vår gemensamma skolutveckling, mellan de tre enheterna, då vi vill skapa en bättre skola för oss, för våra elever och för framtiden. Vill du vara med oss i detta spännande arbete så skicka din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är legitimerad speciallärare eller specialpedagog som vill arbeta tillsammans med oss på Almåsskolan för att utveckla vår organisation, vårt arbetssätt och våra tankar med fokus på elever som behöver det lilla extra för att få möjlighet att nå så långt som möjligt, dvs. alla våra elever. Du kommer att ingå i ett team med specialpedagoger, speciallärare och elevassistenter/resurspedagoger. Ditt uppdrag är att tillsammans med teamet stötta elever och pedagoger i åk 4-9 med fokus på elever som behöver det lilla sammanhanget och/eller riktat stöd.
Du är uppdaterad på kompensatoriska hjälpmedel och kan använda dessa i undervisningen.
Du utför pedagogiska kartläggningar och upprättar åtgärdsprogram för elever och bidrar till en inkluderande miljö genom att hitta möjligheter och metoder i gruppen.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad speciallärare eller specialpedagog, eller är nära din examen. Har du tidigare arbetat med elever i åk 4-9 är detta meriterande. Är du inte utbildad specialpedagog eller speciallärare så kan arbete med elever med särskilda behov eller en specialpedagogisk kompetens vara meriterande.
Vi söker en lagspelare som vill lära tillsammans med sina kollegor.
Du ska vara utvecklingsbenägen och nyfiken.
Du är väl insatt i skolans styrdokument och har ett intresse för IKT-verktyg och lärande för framtiden. Du har lätt att skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.
Du är trygg i ditt ledarskap och ser fler möjligheter än hinder i ditt uppdrag att skapa en skola för alla elever.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14. Eller snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A700075

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Linda Svensson
Rektor
Telefon: 031-3171034

Sebastian Rundberg
Biträdande Rektor
Telefon: 031-3171031

Mattias Strömberg
Biträdande Rektor
Telefon: 031-3171032

Fackliga företrädare:

Jesper Pehrson
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0709-703823

Ola Kumlin
Lärarförbundet
Telefon: 031-3171030

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster