Utvecklingsenheten söker specialpedagog för förskola

Ale kommun med knappt 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

I Ale är det alla våra kompetenta pedagoger och ledare som utvecklar och förbättrar förskolan. Som specialpedagog arbetar vi i nära samverkan med ledning och medarbetare för att stödja förskolornas utveckling och processer. I vårt arbete vill vi ge stöd och utmana verksamheten i att möta och skapa förutsättningar för alla barns lust till lärande och utveckling. För att lyckas krävs ett bra samarbete och vi tror att vi tillsammans kan göra skillnad! Om du har lust, driv och engagemang så kanske du är rätt person för oss!

Arbetsuppgifter:

Som centralt placerad specialpedagog på utvecklingsenheten arbetar du tillsammans med ytterligare två specialpedagoger med inriktning mot förskolan och en processledare för IKT. I nära samarbete med förskolechefer och pedagoger erbjuder vi ett stöd i enheternas arbete med att möta alla barn samt i enheternas pedagogiska utvecklingsarbeten.
I arbetet ingår att bistå med specialpedagogisk kompetens, handleda arbetslag, planera och organisera fortbildningsinsatser med fokus på reflektion och kollegialt lärande. I arbetet ingår också att i nära samverkan med förskolechefer kunna vara ett stöd i enheternas systematiska kvalitetsarbete och deras utvecklingsprocesser. 

Kvalifikationer:

Du är kreativ och kan ta ansvar, tycker om att samarbeta i team men kan också arbeta självständigt. Du har förmågan att se såväl barns, pedagogers och enheters behov, tar hänsyn till förutsättningar och får människor att växa. Du är lyhörd för idéer och tycker om att lära nytt, pröva, ompröva, skratta och utvecklas tillsammans med andra. Har du erfarenhet av arbete med flerspråkighet och/eller pedagogisk dokumentation är det ett plus.

- Förskollärare med vidareutbildning till specialpedagog.

- B-körkort samt tillgång till bil då tjänsten innebär resor mellan olika enheter inom kommunen.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-07
Referensnummer: A698129

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Åsa Ericson
Utvecklingschef
Telefon: 0303-33 03 68

Fackliga företrädare:

Övriga fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster