Planeringsledare till Sektor lärande

Tjänsten som planeringsledare tillhör administrativa enheten på Sektor lärande. Administrativa enheten är en stödfunktion som arbetar med uppdrag inom administration, planering, IT och utredning. Enheten består idag av 14 medarbetare och leds av administrativ chef.

Inom kommunen sker för närvarade satsningar på bostadsbyggande vilket innebär ökat behov av verksamhetslokaler såsom förskolor, grundskolor, gymnasium, idrottsanläggningar och kulturhus. Därför förstärker nu Sektor lärande med en planeringsledare.

Lerums kommun med drygt 41 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter. Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande.

Välkommen till Lerums kommun, vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar! För mer information läs mer på www.lerum.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker en person som arbetar med planering av sektorns lokalförsörjning. Som planeringsledare arbetar du för att bidra till att lokalanvändningen är resurseffektiv. För att möta de kommande lokalbehoven i verksamheterna krävs att tillgång och behov är i balans vid förändringar i befolkningsutvecklingen och förändringar i verksamheterna.

Du kommer att arbeta tillsammans med planeringsledare och fastighetsintendent inom enheten och i nära samverkan med verksamhetschefen för planering och delta i utredningar, projekt och ansvara för att ta fram beslutsunderlag.

Uppdraget innebär att arbeta med både med mindre lokalanpassningar utifrån verksamheternas förändrade behov, nybyggnation samt med frågor av mer strategisk karaktär.

Rollen innebär många kontakter inom och utom sektorn. Du kommer att både arbeta självständigt och tillsammans med andra.

Kvalifikationer:

Du har relevant högskoleutbildning samt erfarenhet från kvalificerat utrednings- och analysarbete i kommunal verksamhet, gärna med erfarenhet från de verksamhetsområden Sektor lärande ansvarar för.

Det krävs att du har god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Som person är du analytisk, självgående och har modet att utmana. Du är en god strateg och har förmåga att se helheter. Du har lätt för att samarbeta med andra och har förmåga att agera objektivt och professionellt. Du är kommunikativ med god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Referensnummer: A720285

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Gunilla Nilsdorff
Administrativ chef
Telefon: 0302-522087
E-post: gunilla.nilsdorff@ lerum.se

Marie F-Nilsson
Verksamhetschef
Telefon: 0302-52 23 63
E-post: marie.nilsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Kundcenter Komin
Kundcenter
Mobiltelefon: Facklig företrädare nås genom Kundcenter Komin
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster