EKONOM

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Kommunstyrelseförvaltningen söker en Ekonom till ekonomiavdelningen.

Är du en person som är serviceinriktad, strukturerad, flexibel och kan samarbeta i ett lag för verksamhetens bästa? Välkommen att söka tjänst hos Hedemora kommun.

Ekonomiavdelningen är en av fyra avdelningar under kommunstyrelsen som ansvarar för kommunens övergripande ekonomihantering och service till verksamheterna. Totalt ska vi vara 9 personer inkl. ekonomichef. Ekonomerna hanterar redovisningsfrågor och servar förvaltningarna. Andra särskilda uppdrag fördelas också utifrån kompetens och intresse. Vi använder Raindance affärssystem.

Arbetsuppgifter: Arbetsinnehållet utgörs både av kvalificerade redovisningsfrågor och bokslut men också att som förvaltningsekonom serva med budget, uppföljning, analysarbete o s v. För närvarande är det Miljö- och samhällsbyggnadsförvaltningen som är ansvarsområdet för denna tjänst.

Kvalifikationer:

Ekonomisk högskoleexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som önskvärt att du har några års erfarenhet av redovisningsfrågor inom offentlig sektor. Du är engagerad, drivande, kan skapa goda relationer, tar initiativ, försöker lösa problem och ser helheten. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt goda kunskaper i Excel och Word. Extra värdefullt är om du har intresse för, och gärna erfarenhet av, förvaltning och utveckling av ekonomisystem.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-04

Arbetsgivarens referensnummer: KSF 1/18

Upplysningar lämnas av:

Anna-Lotta Sjöstrand
Ekonomichef
Telefon: 0225-340 04

Eva Back
Ekonom
Telefon: 0225-340 75

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka