Studentmedarbetare inom arbetsmiljö sökes

Publiceringsdatum: 2017-09-01

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Kulturförvaltningen har det samlade ansvaret för Malmö stads kulturverksamhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en hungrig och driven person som kan hjälpa oss med att utveckla vårt arbetsmiljöarbete.

Uppdraget handlar om att kartlägga och presentera konkreta alternativt för att systematiskt kartlägga och följa upp den organisatoriska och sociala arbetsmiljön i vår förvaltning. Målet med arbetet är att kulturförvaltningen ska kunna identifiera åt vilket håll som är lämpligt att gå mot när det gäller kartläggning och uppföljning av den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Vi förväntar oss att du levererar idéer och förslag kring hur dessa metoder bör användas och har ett tydligt fokus på friskfaktorer samt hur arbetet kan komma resten av Malmö stad till gagn. Du kommer att samarbeta med en utvecklingsgrupp som arbetar med utveckling av arbetsmiljöarbetet.

Vi erbjuder dig möjligheten att testa på dina kunskaper från din utbildning och att få utbyta erfarenheter med ett gäng glada och erfarna kollegor som arbetar med HR-frågor i Malmö stads roligaste verksamheter.

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö högskola eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.

Kvalifikationer

Du studerar t.ex. personal- och arbetslivsprogrammet, organisation och ledarskap, folkhälsopedagogik (inriktning arbetsliv), arbetsmiljöingenjör eller annan liknande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har läst kurser eller på annat sätt inriktat dig på t.ex. arbetsmiljö, hälsofrämjande arbete och/eller friskfaktorer i arbetslivet. Tjänsten och dess innehåll kräver att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska, både i tal och skrift.

Som person är du initiativtagande och tar ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har lätt för att etablera kontakter med andra människor. Du har ett konceptuellt tänkande och förmåga att tänka kring hur vi kommer att ha nytta av ditt arbete hos oss på bästa sätt.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad

Löneform: Timlön.

Varaktighet: 3-6 månader

Arbetstid: Dagtid. 

Tillträde: Uppdraget omfattar ca 10-15 timmar under ca 10 veckor.

Tidsbegränsat till: 2017-01-15

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-15

Referensnummer: 141 Studentmedarbetare arbetsmiljö

Kontaktpersoner

  • Simon Malm
  • HR-konsult
  • 0733-61 36 44

Fackliga företrädare

  • Patrik Nilsson, Saco/DIK
  • 040-34 44 37
  • Jenny Eliasson, Vision
  • 0709-46 35 14

Övrigt

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Vänligen notera att alla ansökningar via Offentliga jobb/Aditro recruit är offentliga handlingar.

Malmö stad eftersträvar att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose malmöbornas behov.

Annonsen vänder sig endast till dig som är intresserad av att arbeta i Malmö stad och är inte en inbjudan till annonsförsäljare att ta kontakt.

Välkommen med din ansökan!

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.

För mer information: http://malmo.se/Kultur--fritid.html