Lärare 4-9 till Ljungviksskolan

Ljungviksskolan ligger vid Bäckamaden i Gråbo. Skolan är en F-9 skola med fritidshem för elever i årskurs F-3. Våra äldre elever erbjuds fritidsklubb/fritidsgård på Röselidsskolan från åk 4 och uppåt. Fritidsgården/fritidsklubben är gemensam för alla tre skolorna i Gråbo.

Ett vetenskapligt förhållningssätt, design, det hållbara samhället och miljö är centrala teman på Ljungviksskolan. Här arbetar personalen aktivt med att främja kreativa, skapande och problemlösande processer hos eleven.

På skolan finns speciallokaler anpassade för ett konstnärligt och estetiskt arbets- och undervisningssätt med ny teknik. På skolan finns också ett modernt utrustat naturvetenskapligt laboratorium.

Arbetsuppgifter:

Som lärare hos oss är du processledare för en processgrupp elever i åk 4-5 eller åk 6-7 där du vid några tillfällen per vecka leder ämnesövergripande projekt. Övrig tid bedriver du undervisning utifrån din behörighet vilket innebär att du möter elever från hela arbetslaget. Du ingår i ett lag tillsammans med lärare, speciallärare och resurspersoner där fokus ligger på samverkan, gemensam planering, entreprenöriellt förhållningssätt och bedömning för lärande. Alla på Ljungviksskolan arbetar 40 timmars semestertjänst.

Kvalifikationer:

Grunskollärarexamen för åk 1-7, 4-6 eller 4-9 med behörighet att undervisa i svenska och annat ämne.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A700420

Andra uppgifter:

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Lundh
Rektor
Telefon: 0302 - 52 17 33
E-post: ingela.lundh@lerum.se

Fackliga företrädare:

Marie Persson
grundskollärare
Telefon: 0302-52 17 91
E-post: marie.persson@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster